Як всім відомомо, у найближчий вікенд пройде Конкуренція. Через особисті причини я змушений пропустити даний event, але пограти в неділю хочеться, тому створив дану тему для тих, хто так само як і я лишиться на вихідні у Львові і буде грати тут. Є ідеї для тренування/гри, пропоную Вам проголосувати за варіант, який Вам до вподоби і в якому Ви готові взяти участь. Також прошу постити Ваші пропозиції.
Тепер щодо альтернатив.
Ідея перша, провести гру на урбані в Рясному. Там велика площа, гра буде зі штурмами. Короткий виклад сценарію та движку: Червона команда почергово захоплює контрольні точки Синьої команди, поки не захопить штаб Синіх. Після цього команди міняються місцями і Сині для перемоги повинні будуть захопити всі точки червоних за менший час (хоча б на секунду швидше супротивників). Детальніше розпишу, якщо цей варіант знайде прихильників, для тих хто впізнав режим Assault з UT особливо і пояснювати не треба.
Ідея друга, провести вищевказану гру в Брюховичах, на школі чи в лісі, це для тих хто не любить урбани, крім того такий варіант можливий якщо з технічних причин не вдасться забронювати Рясне.
Ідея третя, провести тренувальну гру в стилі Десперадо Сіті, хто був знає, хто не був може почитати на форумі. У вересні планується більша гра в цій тематиці, тому було б непогано потестити движок. Одразу зауважую, для адекватного "Десперадо", навіть тренувального, потрібно мінімум 30 чоловік. За дефолтом "Десперадо" граємо в Брюховичах, але можливо хтось запропонує кращу ідею.
Наперед вдячний за співпрацію!