Показано с 1 по 20 из 22

Тема: "В бій йдуть одні старіки" 6-7 жовтня 2012р.

Древовидный режим

  1. #1
    Курсант Аватар для kaban [AB]
    Регистрация
    25.11.2005
    Адрес
    Львів
    Команда
    AngryBeavers
    Сообщений
    98

    "В бій йдуть одні старіки" 6-7 жовтня 2012р.

    6-7 жовтня під патронатом ANGRY BEAVERS та U.S. Marine Force Reconnaissance проводиться приватна нічна гра "В бій йдуть одні старіки".
    Гра буде проходити у сихівському лісі.
    Очікуйте на подальше інформацію та запрошення.
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: oldschool.jpg
Просмотров: 114
Размер:	101.6 Кб
ID:	34407
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________



    Ніхто не знає коли це відбудеться...
    Ніхто не знає з ким це вже сталося...
    Ніхто не знає як це взагалі можливо...
    Свідків тих подій немає з нами, або вони просто мовчать...
    Та легенди про "це" живуть і обростають з часом новими дедалі неймовірнішими чутками...
    Багато є неперевірених фактів як це почалося і було вперше…
    Але одна з них реальна! Ми це знаємо напевно!
    "Якщо Ви займаєтеся страйкболом, це рано чи пізно може статися і з ВАМИ..."

    Нажмите на изображение для увеличения
Название: screen.jpg
Просмотров: 32
Размер:	99.4 Кб
ID:	35136

    Спазм, холодний як сталь і гострий як лезо ножа розітнув свідомість навпіл. Всі спогади, думки, почуття злились воєдино, на поверхні залишився тільки тваринний страх. Тіло, немов налите свинцем, здавалось чужим і категорично відмовлялося реагувати на будь які спроби опанувати себе. Відчуття поступово поверталися, неймовірними зусиллями волі вдалося відкрити повіки.
    "СМЄРКАЛОСЬ..." Довколишня напівтемрява змішана з густим туманом заполонила все довкола. Звуки ворожі і незрозумілі ніби крізь вату почали заповнювати панувавшу до цього моменту мертву тишу. Запах... Невідомий і водночас такий знайомий наповнив ніздрі і дав поштовх новим відчуттям, які блискавкою промайнули у голові... Смерть, адреналін, біль, відчуття безконтрольного падіння у прірву і на останку крик... Саме крик повернув мене до реальності, нелюдський крик… Здавалося що він заповнив увесь всесвіт і гулким відлунням відбився у моїй голові...
    Невловима присутність чогось незрозумілого, і тому ворожого, наповнювала все єство і наче крижаною рукою стискала горло, в якому, як кусок сухого хліба, застряг стогін розпачу від безнадійної безпорадності. Але саме це заставило зібрати волю в кулак і опанувати себе. Руки, немов чужі, почали ворушитися, панічно шукаючи щось за що можна було б зачепитися. Перше, що вдалося визначити на дотик, була неймовірно холодна, але така знайома гартована сталь штатної гвинтівки. Продовжуючи хаотично нишпорити руками довкола, я спробував поворушитися, і як не дивно, це вдалося без особливих зусиль, наступне що прийло в голову це непереборне бажання підвестися і бігти, бігти як можна швидше і як найдалі... Натомість поборовши зрадливе бажання я просто сів і озирнувся довкола. Невпевнено фокусуючи погляд перед собою, виловив з навколишнього мороку те, чого явно не очікувалося побачити... "Занімалась красная заря..." Розгрузка, магазини, гранати, гвинтівка... "Гдє я?" Погляд зосередився на решті спорядження поверх нього лежало щось ,що явно не вписувалось у загальну картину, рука мимоволі потягнулася в його напрямку, під пальцями зашарудів цупкий папір… Клаптик паперу з іншої реальності виявився конвертом, я підніс його ближче до очей і пошепки прочитав декілька на разі не зовсім зрозумілих слів: "LIVE OR DIE"..
    Последний раз редактировалось kaban [AB]; 19.09.2012 в 12:44.

Похожие темы

  1. Гра 30.09.2012р"Уранова Голконда 2"
    от Малый в разделе Тернополь
    Ответов: 27
    Последнее сообщение: 18.10.2012, 04:06
  2. Ответов: 3
    Последнее сообщение: 08.09.2012, 16:45
  3. Ответов: 31
    Последнее сообщение: 30.10.2011, 18:23
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама