Гра "11 Друзів BOBASa" 02.04 (Ost: операція: “День після Каблука”)

Місце проведення: - полігон «Бійня» м.Червоноград
09.00 –
Збір
09.30 –
Брифінг, розподіл на команди, орг питання..
10.30 –
Початок гри
13.00 – 13.30 -
умовно не ігровий час(обід)
16.00 –
Закінчення гри


З нагоди свята «...», владою було вирішено привітати громадян які проживають на окупованій території, скинувши за допомогою авіації, під виглядом гуманітарної допомоги - подарунки. Але через неуважність чи то через надлишок вжитого алкоголю на честь свята в літак було завантажено, а невдовзі і скинуто, боєприпаси... Тому для того щоб противник не зміг скористатися боєприпасами, було вирішено провести спецоперацію, з вивезення боєзапасів з ворожої території. Яка отримала назву “11 Друзів БОБАСа”.



Двіжок гри.
Розподіл на дві команди, “Військові” та “Союз ОПГ”. Місця їхніх баз і мертвяки позначено на карті. Територія на якій знаходяться боєприпаси відмічена на карті, контролюється “Союзом ОПГ”.

Завдання.
- в конвертах + квест для кожної команди (виконання квесту є обовязковим і виконується у відведений для цього час)

Дозарядка.
Дозволена тільки на своїй базі. Боєкомплект не обмежений.

Поранення.
При наявності бронежилета і каски буде діяти правило поранень(контузія 5хв.)


Гра за правилами ФСУ. Ігровий внесок 20грн. Реєстрація в теміабо в приват.

Нажмите на изображение для увеличения
Название: ОПГ 12,03.jpg
Просмотров: 26
Размер:	101.7 Кб
ID:	90381


Деякі організаційні моменти:

- Місце Парковки автомобілів і місце Брифінгу - це різні точки між якими до 300м. Тож на Брифінг треба йти вже максимально підготовленим і зібраним. Особисті речі гравці можуть залишити на своїй Базі яка всю гру буде під охороною вашої команди.

- Командам по можливості бажано забезпечити себе додатковою лопатою, сокирою, пилкою. Від організатора ви отримаєте тільки мінімум.

- Ангари та будинки - ІГРОВІ (стрільба в них тільки ОДИНОЧКОЮ), для безпечного пересування ангаром необхідний ЛІХТАРИК) Стрільба на малих відстанях до 10м. - ОДИНОЧКОЮ

- Обід, кожен гравець або команда забезпечує себе самостійно. В цей час збираєтесь на своїй Базі. За виключенням, для групи яка пішла в рейд до бази протилежної команди можливий перирив на території противника...

- Мертвяк 10хв. Якщо в мертвяку збирається більше 6чол. одночасно то можливий вихід всієї групи відразу не враховуючи час мертвяку.

- Поранення, при попаданні в бронежилет або каску гравець отримує контузію 5хв. при повторному попаданні в цей проміжок часу вважається мертвим. Після 5хв. самостійно продовжує гру, кількість контузій за одне життя не обмежена)))

Місце Парковки і місце Брифінгу відмічені на карті...
Нажмите на изображение для увеличения
Название: ОПГ 12,03 парковка.jpg
Просмотров: 23
Размер:	102.0 Кб
ID:	90382