Цитата Сообщение от freeman.venom
імхо - в оригінальній комп. грі, та києвському сталкері весь кайф не в командах, а в одиночних гравцях...
Ну, це, як ти кажеш, імхо. Прикинь, скільки ти протянеш на трьох життях в комп.грі, і скільки якщо біля тебе будуть 5 колєгів з команди. В страйку буде те ж - якщо тебе зустрінуть в лісі одного, навіть "порожняком", я думаю пристрілять, щоб не путався під ногами, а коли ти будеш в групі - логічно було б розійтися мирно.
думаю, що було б цікаво спробувати самому побродити, постріляти, і подумати головою, не надіючись на рішення командира
Це бунт, солдат
не знаю, як це прикрутити до реальної ситуації, народу явно буде забагато, щоб кожен зміг бродити вільно... хоча половину з гравців можна таки об"єднати в угрупування (долг, свобода), а решту би спробували себе в ролі сталкерів
Не знаєш... бачиш, я б теж хотів... хотів...хотів..........................і щоб був мир
Кожен може бродити вільно, хочеш відійди від команди і броди, але має бути порядок, організатори знають, що ти в команді Веном, в тебе є командир, і він відповідає за ваші дії. Це робиться для того, щоб було менше "мирних жителів" з всіма можливими наслідками