Цитата Сообщение от PVT Born
Абсолютно не солгасен. Сам отыграл сезон именно "користуючись уніформою, спорядженням та зброєю прототипу, відмовившись від коліматорів, спецназівських штучок-дручок, рацій та інших приколів" вполне себе нормально. Более того, моя, тогда ещё, команда ДжиАй выживали обычно дольше других. Но это уже вопрос подхода к играм и стиля поведения на игре. Нам нравилось отыгрывать тупуйу пихоту времён Нама именно в страйке, среди современных спецназовцев. У каждого своя правда и стремления - как уже многократно говорилось. Сейчас же решил оставить Тему Нама для рэ-инэкта, поскольку считаю, что этот экип гнусно юзать на такого рода играх. Но это уже личные маразмы и тараканы

П.С. Ну а вид "намовца" не менее архаичный, нежели солдата на ВВ2. Разве что по-меньше кожаной гарнитуры, а вместо неё - брезент и тропический хлопковый вариант униформы. Страйк разносторонен
Доречі я про намівці згадував, коли писав попереднє повідомлення. Не знаю чому не означив Нам в часовому періоді. Але я приділяю Нам (за озброєнням та спорядженням) все ж таки до сучасної армії. Просто займаючись реконструкцією на другу світову, і в том у числі WW2Airsoft, кожного разу порівнюю зручність чобіт та берців, кітелю того періоду та сучасного BDU, відсутність технічних засобів. Звичйно - це кайф - занурюватися в історію таким чином, але от маючи повне спорядження на другу світову я із ним не припхаюся на страйк, бо це просто штучно себе загнати в дуже невигідні умови. А от як наприклад воювати підрозділу з 5зарядними Мавзерами 98к проти "шаромьотів" я взагалі не уявляю. А у вас на Нам "шаромьоти" все ж таки