Велика вдячність організаторам за блок пост з прапором (Іраку, якщо не помиляюсь ), одразу видно, що чехи використовують найманців з інших країн , і за бункер з бійницями. Титанічна робота була зроблена! Велика вдячність за те, що надрукували і понарізали нашивки! Кілька годин почував себе москальом, і ніби нічого страшного в цьому не має . Якщо чесно, то ця маленька деталька була важливою, з пильністью сокола вглядався в шеврони вояків яких бачив попереду.
Якжо вже говорити про негатив, то єдине це пошук тої хххххххххх хххххххх ххххх (вляасна цензура) ракети! Проповзали (навіть не пройшли) ті квадрати і нічого не нарили, а ноги йти відмовлялись. Зате + цієї ситуації знаю, що таке війна в горах! Відповідно і реалізму більше.
Дякую хмельницькій команді за доставку мене на поле боя у табір їхніх ворогів ! Хотів зробити вам диверсію (виглушити весь коньяк і сивуху, але зрозумів, що вмру від цього а потім мене ще й свої за це розстріляють ), але передумав, життя дорожче . Було приємно з вами і старконами познайомитись особисто. І дякую вам, що я не сидів на табуретках всю дорогу, мені акі царю "предоставилии отдельные аппартаменты".