Та ніхто і не каже, що страйкбол можна наблизити до реальних умов. Війна- це найстрашніше, що може бути. Так, є і інші лиха.. Ви,особисто, коли граєте в стратегію, наприклад, не задумуючись посилаєте той чи інший загін на вірну смерть. Для Вас головна-мета. А доля якогось гвинтика системи... не переймаєтесь. А реконструкція має бути в міру. Щоб не стала пародією. Всі такі спецназ, що аж ховайся! А теоретичні знання нульові у більшості, і в мене також недостатні. Я не хизуюсь. Просто хочу поділитись досвідом з власних спостережень. Наша команда існує вже без 5 хвилин як 6 років. І однією з складових нашої підготовки є фізичні тренування. Який "ти лицар, коли голою сракою їжака не задавиш?" - пам'ятаєте лист турецькому султану? Так ось, який може бути страйкер, коли не може визначити північ або захід? Або ж підтягнутися не може ? Ми підтримуємо міжкомандні змагання: марш-кидки, спортивне орієнтування на місцевості, взяття переправ тощо. Нехай це не буде краповий берет або ж щось до нього. Але показати себе і чомусь навчитись буде непогано для власного розвитку.