Думаю тему можно закривати.
Судячи з настрою, на конструктив вона не була розрахована з початку.
Про 24-ю дивизию я конечно же не слышал.
Як і про:
51 гвардійська мотострілецька Перекопська, Харківсько-Празька ордена Леніна двічі Червонопрапорна орденів Суворова і Кутузова дивізія Волинська
51 окрема гвардійська механізована Перекопсько-Харківська Празько-Волинська ордена Леніна, двічі ордена Червоного Прапора, орденів Суворова і Кутузова бригада
50 інженерно-саперний Вінницький Червонопрапорний ордена Богдана Хмельницького полк 703 інженерний Вінницький орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького полк
93 гвардійська мотострілецька Харківська двічі Червонопрапорна орденів Суворова і Кутузова дивізія 93 окрема гвардійська механізована Харківська двічі ордена Червоного Прапора, орденів Суворова і Кутузова бригада
55 артилерійська Будапештська Червонопрапорна орденів Богдана Хмельницького і Олександра Невського дивізія 55 окрема артилерійська Будапештська орденів Червоного Прапора, Богдана Хмельницького і Олександра Невського бригада
7 прикордонний Карпатський орденів Кутузова, Олександра Невського, Червоної Зірки загін 7 прикордонний Карпатський орденів Кутузова, Олександра Невського і Червоної Зірки загін
1 гвардійський навчальний прикордонний Оршанський орденів Суворова, Кутузова та Олександра Невського загін
Навчальний гвардійський Оршанський орденів Суворова, Кутузова і Олександра Невського центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України
та ще багато інших частин та з"єднань нашої армії...
Навіщо? Я ж "положил"...
Навіть не буду питати чи знаєте Ви, яким документом та від якого року ці назви затверджено...