гг розібралась я)) оказується все просто.... просто клеми з моторчика треба було витягнути)) а я то думала шо вони припаяні намертво![]()
ну лан...добралась я до гіра.... смазки явно мало в китаї... треба перемазати....от тільки ше треба дістати смазки....найблищим часом треба обзавестись)....
- перший шар плює! - розкрутила позирила...оказалось резінка ХОПа ..нехіло ізувєчєна... в двох місцях тю-тю! - лопша оказалась! гг неповірите....наклала ізолєнту...заткнула назад! скрутила!
- перемикач режиму вогню... на СЕЙВІ нетримав- розібрала...зібрала...нормально....через раз проскакує....а толком фіг знає шо там було![]()
от тільки питання:
там з обох сторін повині бути для перемикача...така пласмасова штучка?... котра задіває всередині...якусь пластинку пластикову ...на стінці гіра котра совгається...туди-сюди(пока тільки практикуюсь тому всього незнаю як і шо називається )сорі якщо щось неправельно або кумедно назвала.
ну а в общому результат:
- перший шарік нормально вилітає поки шо...кілька разів стрельнула після збору- далі буде видно- всерівно треба резинку купувати хопа!
- перемикач через раз але працює! може ще раз розібрати і зібрати гляді і вовсє работать начньот![]()
![]()
![]()