Вчора все ж відбулась запланована гра! Позитивних вражень отримано море.![]()
Найперше, хочу подякувати організаторам гри команді "Зубр" та особисто їхньому командиру SeekerHT. З вами як завжди приємно грати, відпочивати! Також ВЕЛИКОЮ ПРИЄМНОЮ несподіванкою був для нас полігон. Ми вам казали, але я повторюсь: на таких територіях можна сміливо організовувати регіональні Відкриття/Закриття сезону! А ще, якщо підготувати трішки та подумати про баланс по ігрових ситуаціях та місцях баз - буде ще більш цікаво і драйвово.
Далі я не посоромлюсь![]()
і висловлю вдячність моїм бойовим побратимам з команди Десятий легіон. Хлопці, вчорашня гра для багатьох з вас була своєрідним іспитом, який ви успішно склали! Вечером ми багато що обговорювали і ви в курсі діла: допрацьовувати на тренування ще є що, але в загальному ви всі показали хороший рівень підготовки. Дякую.
Тепер маю бажання згадати і також подякувати за гарну гру Саші ("Зубр"), а також Юрі (чесно, не пам'ятаю команду), що воювали з нами. Ви проявили себе мужніми бійцями, що завжди читко виконували мої вказівки. Молодці.
Ну а далі моя вдячність всім супротивникам, які разом з нами створили це "маленьке страйкбольне... свято"![]()
Думаю ще не раз зустрінемось, пограємо.