Дякую Всім Вам.
Добре, коли непогана задумка перетворюється на хорошу гру.
Ми це зробили! І зробили це разом з Вами!
Нам, організаторам, приємно було бачити те, що на гру приїхали люди, з якими можна грати, зібралась нормальна дружна компанія. Зараз мене вже не дивує той факт, що перед грою тай на самій грі ніхто не задав питання - за якими правилами будемо грати? Напевно, це виключається коли друзі грають з друзями. Така атмосфера надихає на подальші кроки. Я думаю, що наступна гра, організована нами, буде на 50-70чол і по запрошеннях. Небуло ще кількох команд, яких ми хотіли б бачити. Може я й неправий, але буде так Ну, це все в майбутньому , а далі по самій грі:
Приємно здивували новачки - це дві франківські команди "Батяри" і "Капітошка". Перші нагло заняли Чорний вхід і бандити добрих хвилин сорок "берега не бачили". А другі мають "злого"(спортивно) командира, який ще буде не раз вигравати. (Necrosus, важай 19-го ) Решта, на мою думку зіграли на свому рівні. Комусь для виграшу бракнуло камрадів, які "не змогли", комусь спорядження, комусь досвіду, везіння... Це були змагання, де немає "білих" і "чорних" по Nчол, де ви "загубились в толпі", тут все залежало конкретно від вашої!команди.
Ще порадував "Великий комбінатор" - ватажок бандитів, який начебто найхитріший... так, з водою їм "влізло", позабирали в сталкерів і мали 800руб, бо за півгодини до викиду, бандити були найбідніші в Зоні. Якби Входи були навпаки, вони б і того не мали. А в другій половині бандити "намудрили" так, що перемогу просто віддали. Це все "нечесні гроші", "як прийшли - так пішли"
Доречі, "Гуцули" - єдина команда, яка купила карточку сектора А і звузила свої пошуки. Всі решта накупили життя і надіялись на випадок. "Гуцули" справедливо перші знайшли Моноліт і викликали "голодну до бою" Свободу, яка нудьгувала в Місті. Голодні Свободовці знесли всіх, хто попався по-дорозі і вийшовши на оборону Моноліту вже, напевно б, точку не віддали.
Переможців Вітаю!
Ще раз всім Дякую.
Особисто для Vovanа продубльовано: http://st-gans.io.com.ua/album109651 (фото)