Цитата Сообщение от Tair
...точку „А” (що являється їх мертв’ятником) ...
можливо не варто об’єднувати ігрову позицію з мертвятником?

і ще по першій місії: а якщо конверт буде захоплено на протязі перших 30-хв, то що, обидві команди будуть втикати цілу годину? (бо ЗБ неможна відкривати конверт на протязі 1 год 30 хв, а КСІР неможна переслідувати ворога)

Цитата Сообщение от Tair
Всі умови і завдання місії команда отримає від інформатора (він появиться на стикові 2 та 3 місій).
шпійон! це круто!

Цитата Сообщение от Tair
- База вважається захопленою іранцями, якщо на базі залишився живим лише 1 боєць „ЗБ”!
Руслан, про це вже говорилося, але все одно: ну звідки ти будеш знати що в живих залишився рівно один бієць? (ну якщо база не буде розміром 3х3 метра)
я вважаю, що база буде рахуватися захопленою, якщо будуть убиті всі бійці ЗБ! (напр, був випадок, що я на тренуванні успішно САМ ОДИН захистив будинок від 4 атакуючих, так що перефразовуючи відому приказку "і один на базі воїн")

Цитата Сообщение от Tair
- Оскільки бійців буде не багато, але створити ефект масовості іранських сил, вирішено зробити мертв’ятники різними: американці – 10 хв; іранці - 5 хв.

Цитата Сообщение от Tair
- „Зелені берети” після мертв’ятника можуть вступати в бій лише на території бази.
- Іранці не мають права стріляти в американців якщо, ті повертаючись з мертв’ятника йдуть на базу!
тобто я, повертаючись з мертвятника, буду проходити через ряди атакуючого КСІРа?

Цитата Сообщение от Tair
Тільки сильно не критикуйте мене, а то в мене фобія розвинеться і я замкнусь в собі .
П.С. В сценарії можливі деякі коректування!
еее... навіщо відразу фобія? просто давай спільними зусиллями зробимо хороший сценарій, оскільки є певні нюанси, але в загальному - сценарій виглядає цікавим й інтригуючим

Цитата Сообщение от Tair
Гадаю, що це все таки сподобається всім учасникам (ну більше Кулібін ні до чого не додумався!).
надіюсь це не маскувальна сітка, натянута між дерев?