Цитата Сообщение от Raider
В TH-F5 шифрация делается простой инверсией спектра - дешифратор встраивается в любую станцию за надцать минут, в топку такую шифрацию. 450S по мощности проигрывает тому-же 4АТ, а мощность никогда лишней не бывает...
Ну про скремблер я і так написав що з нього толку мало.
А ось щодо потужності - то тут ви, шановний, сильно помиляєтесь. Потужність обох рацій однакова і становить 5 вт. Китайці вони ж хитрі і економлять на тестах... тобто тестуванням займаються покупці А китайці вже в наступних партіях роблять роботу над помилками. Це стосується всіх їхніх товарів. Тож і маємо що всі нові рації мають збільшену потужніть з 4 до 5 Вт. Також нова TK-450S менш прожорлива завдяки новій мікросхемі.
Хоча якщо бути об'єктивним - то різниця між 4 та 5 Вт настільки мізерна, що її можна навіть не брати до уваги.
А щодо реалій страйкболу - то я на своїй TH-F5 ще жодного разу не використовував на повну потужність. Максимум 2,5Вт і цього вистачало. Я навіть не піднімав максимальну потужність з 4 до 5Вт, я вже не кажу про максимальні 7Вт, які там можна запрограмувати.