Цитата Сообщение от SKYNET
Ну я також додав від себе, так як командир мене насилує в АСІ аби я лишив від себе відгук про гру. Так от відгукуюся
Ну командир не насилував, а слізно поросив. Я гадаю, що мені як організатору було б цікаво прочитати відгуки як найбільше людей які брали участь у грі, щоб знати свої помилки, що в мене як "орга" по грі получилось, а що ні. Тому і вийшло так, але нажаль мій старшина не так все зрозумів, і я получаюсь якимось "тираном" в своїй команді. Ну ТОШУ чекає трибунал, так, що ви за нього не переживайте .

Цитата Сообщение от stasss
Особенно понравилась вторая и последняя миссия
Друга, це якщо я не помиляюсь, та де ми "група А" встановили бомбу на вашій території, і протримали її 15 хв. Чесно скажу, прикриваючи тил того будинку де була бомба положив 75% свого особового складу прикордонників, але змогли стримати ворога понад 10 хв. 5хв. рівненські протримались самі, за що і молодці!
Мені особисто сподобались усі місії, окрім першої (а основному через непонятку із ВІПом, бо реальний шанс був його взяти, але не знали, що то він. Але то таке, взагальному гра класна була!).