Початок гри був з величезним запізненням через те, що не всі члени моєї команди прибули на полігон, а вирішували свої проблеми в останні хвилини. Я вирішив краще їх зачекати, щоб потім не було непорозумінь в тилу сил НАТО і щоб вони з боями не пробивались до своїх. Це моя помилка - потрібно було не чекати, а починати раніше.Сообщение от Andjey
![]()
Сценарій ніби всім пояснив, якщо були питання - я весь час був на 1 каналі. В основному по 1 каналу я спілкувався з мєсними і розказував як їм діяти. Зі сторони НАТО на 1 канал заходили може раз чи два за всю гру.
В канві ж було написано, що НАТО прийшло в місто і всіх там розігнало. От і розлючені жителі цього міста "зкєнтувались" з сусідами і хитро виманили генерала, щоб помститись.Сообщение от Andjey
Після захоплення генерала, я віддав пакет з завданням для Антона. В пакеті було написано:Сообщение от Andjey
1. Врегулювання нєпоняток з мєстними
2. Оформити (заарештувати) лідерів бунтівників та отправіть по етапу на зону
3. Визволити генерала з полону старої мазохістки баби Параски
Моя помилка - 2 пункт не був розписаний до кінця. Потрібно було не просто захопити лідерів бунтівників але й допитати. В цьому випадку потрібно було захопити лідера мєсних і допитати його де дівся генерал.
Нато потрібно було згрупуватись і всіма силами вдарити по мєсним. Потім, захопивши старосту вдарити по лісі, де переховували генерала диверсанти з "западло" і визволити його.
Чому не було донесено до всіх ця інформація і чого сили нато розділились - я незнаю.
Можливо не було звязку, можливо одні були в мертвяку, а інші ні. Але ж після мертвяка рації у всіх увімкнені мають бути. Можливо мені потрібно було перебігти на базу нато і все їм розтлумачити. Хоча нафіга тоді я на 1 каналі весь час сидів...![]()
На скільки гра розрахована, я не засікав. Завдань вистачало. Ми не намагались організувати гру на весь день, враховуючи погодні умови.Сообщение от Andjey
Мирний контингент - відносно мирний. Він все ж таки вигнав жителів з міста Бомбоскладськ. І він вже остаточно перестав бути мирним, після першої провокації - розстрілу конвою і захоплення генерала.
Задачі НАТО - патрулювання і охорона складу, тюрми до першої провокації. Далі я видав другий пакет в якому містились інші завдання.
Щодо медиків, то я ніби все на плацу пояснив, якщо хтось забувається правила то .... Якщо я щось пропустив - моя вина, не роз"яснив до кінця.Сообщение от Andjey
Ти не мав весь час сидіти в полоні. Тебе мали визволити і далі воював би.Сообщение от Andjey
тоді взимку від нас залежало тільки : локація і траснпорт, і те і те ми люб"язно надали організаторам.Сообщение от Andjey
Шкода...Сообщение от Andjey
![]()