Цитата Сообщение от magnit
Хотілось би, щоб зібрались люди, які знають, що таке S.T.A.L.K.E.R. , які самі "зіграють" і іншим дадуть "зіграти". Бо якщо буде бодай пару "ковбасників", які "заїдуть на вогник", то вони просто "завалять" гру.
З цим я погоджуюсь, але нажаль нічого зробити не можу. Кожного разу всі сторони, всі гравці, всі команди і організатори надіються, що гра пройде по задуманому сценарію...але кожного разу все підправляють деякі неадекватні люди. Відсіяти їх можна буде лише якимись спільними зусилями. Я наприклад не берусь проводити "чистку рядів", хоча знаю, що треба. Ну це щось придумається. А оскільки полігон не є дуже великим, то і кількість буде відкоригована. Це не наша "пріхоть", це гірка необхідність, щоб не було перенасичення на локації. От якщо 1-ша частина, 1-го епізоду вдасться, то другий епізод першої частини буде проведено вже на другій локації і значно більшій.

Цитата Сообщение от Fenixter
так вот, особи, які невиконують цих елементарних правил, більше всього, що не будуть виконувати правил сценарію, так їх там чимало (я з першого разу сценарій неосилив )
можливо потрібно ввести жорсткий фейс-контроль?
А це ще ж не все, що треба буде осилити. Камандирам груп (ДОЛГ і СВОБОДА)і сталкерам будуть вислані додаткові правила і ньюанси гри, щоб потім ніхто не казав, що їх не попереджали. Те, що викладено на форумі це головний скелет гри, всі "внутрєності" будуть окремо йти комарадам, а вони вже будуть серед своїх їх ррозповсюджувати.
Стосовно "ТИХ" осіб, то треба щось думати, бачу це турбує багатьох. Є якісь рекомендації?
І до речі Льоша, я тебе чекаю на гру, навіть якщо не постріляти то ролі знайдуться! 8)