Сообщение от
Сергій (Dixie)
1. Враховуючи, що до вас їдуть в основному командами і команди зіграні, прохання обмежувати групи сталкерів власне кількістю бійців в команді 4 -7.
2. Забагато умовностей. Я розумію, що присутнє бажання максимально наблизитися до ком"ютерної гри, але в реальності це зробити буде неможливо. Результат - непонятки на грі і т.д. зі всіма наступними наслідками. Сталкер від Мілітариста, де працювало близько 30 ігромастерів і сценарій вилизували кілька місяців, був спрощений до мінімуму і брав виключно антуражністю персонажів.
3. Незрозуміла роль пограничників. Розпишіть їх місію.
1. Про це в курсі за те, що їде по-стільки то гравців. Але тоді вони будуть постійно воювати одним складом, що "автоматично" створює постійні "ліві" угруповання, які на грі не потрібні. Сприймаємо це як за переймання "військового досвіду"
(фраза без сарказму, просто по-іншому все рівно не буде). Кому не подобаються умову, вибір мають завжи : "Їхати" або "Не їхати"...
2.От якраз умовностей мінімум. Основні умовності: а) ДОЛГ-СВОБОДА не контактують між собою, б) по людях в білому не стріляти, в) сталкери об"єднуються максимум в команду 4 чол, г)після смерті бейджик залишаємо на місці смерті своєї, д) на території "бази мінус 3№ і бару "соточка" не воюємо, от і все ніби... 8)
Стосовно ТМ МІлітаристу і їхнього сталкера, то їм лише честь і хвала. В нас ні фінансових, ні людських ресурсів таких не має. В нас один ресур, це бажання і ціль зробити справді щось достойне своїми силами для страйкболу України і зокрема для західного регіону.
3. Прикордоники виконують роль Армійських сил спецапризначення. Вони будуть проходити територію, виконувати різні завдання, які будуть стосуватись їх, будуть час від часу зачищати будинки та територію від різних "елементів", проводити "профілактичні" відстріли сталкерів, при загрозах життю прикордонникам можуть штурмувати бази ДОЛГА або СВОБОДИ, для певних завдань займати і контролювати певні території і влаштовувати свої блок пости і т.д. Артефакти не збирають ціленаправлено.
Ну і від себе. Я знаю, що після гри буде звучати - "Та ну нах.. той Радівилів із їхнім сталкером! Херня ігруха була", і будуть "Класно було зроблено. 2-й епізод можна робити, але треба вдосконалити те-то чи те-то...." Плвірте я обом думкам буду радий. Першій тому, що відсіються "природньо" люди які не розуміють моє бачення гри і сценарію і не будуть на наступних портити нерви, а других за те, що при наступних епізодах гри вже можна буде опиратись на цих людей і справді адекватно реагувати на їхні зауваження. 8)