Страшно жалію, що на вихідних не маю доступ до інету, лише в робочі дні з 9 до 18...Ну що ж почнемо
![]()
Я склоняю голову перед організаторським талантом (слова без єдиної норки сарказму!) МАГНІТА...але і всіх хто хоча б разок робив гру! Може я і дійсно "хеновий" організатор, і не дуже вмію все балансувати "что-бы всем хАрАшо"...але я до цього і не стремлюсь, повірте. Повторюсь, що в кожного є своє бачення і всім все-рівно я не догоджу! От давайте, глянемо (і я дісно сюди додам слова ALeBi), якщо приїде 8? Куда 2-х?, а якщо 10? куда 4-х? А Якщо буде об"єднання між однією де 3 і іншою де 5? Як тоді вчинити? Давайте все ж залишимо 4 людини в команді (це не від того, що в орга ростуть крила\когті\хвіст\зуб мудростіСообщение от magnit
), це не командна гра, а індивідуальна! Командна вона для ДОЛГА,СВОБОДИ і ПРИКОРДОННИКІВ. Якщо, це стосується всіх кому, сценарій і умови "аЦЦтой", що реально "аж так хреново" то вихід один - залишитись дома, або організувати свою гру, цим в крайному разі буде виявлено заочну повагу до організаторів....
П.С. Спочатку зіграйте, а потім виливайте своє "фе" на мене. І зауважу, що гра планувалась на 40 максимум 50 чоловік, оскільки полігон не резиновий і поряд село. Але я повторюсь, що буду радий бачити тих кого знаю особисто і воював, кого знають ті кому я довіряю. Просто доведеться "трішки" підкоректувати сценарії і квести.