В третій місії обороняв базу... (вечеріло... ) Стріляти довелося не стандартним методом: очима втикнувши між деревяним загороженням, автомат виставивши над цим загородженням, пускаю автоматну чергу і навожу на противника орієнтуючись по "трасуючим" кулям 8) . Як порказала практика - НЕ ЕФЕКТИВНО! Противник спокійно встигав заховатись за деревом до того як кулі були направлені в його сторону. Але альтернативи не було противники так поливали поверх огорожі, що годі було шапку висунути.
І тут звідки не візьмись - ГРАНАТА, прямісінько позаду мене . Мені знадобилось 0.5 секунди, щоб вискочити з окопу (на очі противника) і + 0.5 сек щоб повенутись після вибуху. На щастя, ніхто мені в дупу не настріляв.
Та душа требувала більшого! Висунув голову із-за огорожі... після чого крикнув: "перевяжіть мене!", і дав свій автомат Максу який сумував (у нього "закінчилось" усе: автомат і пістолет, ще й ногу травмував). Посидів трохи, зняв повязку і забрав автомат зато віддав усі гранати, мовляв: "закидай Макс, та прицільно!".
Конклюжен. Було мега прикольно і хочу ще такої гри!