Вискажу свої пропозиції та побажання:
1. Механи та обмежання боєзапасу- я особисто та команда хотіли щоб в місіях застусовувались тільки механи,но реалі на сьогоднішній день показують нам зовсім інше, а саме не всі гравці мають змогу їх купити, хоч до цього треба рухатись, вихід я бачу слідуючий-бійцям, які використовують механи надавати привілегії(напр. при перезарядці, боєзапасу та інш). По обмеженому боєзапапасу хочу сказати слідуюче-ідея дуже хороша, самі застосовували на іграх і як покав час спрацьовує на 5(операція "Щит", д/н "Терена"), але тут теж є деякі ньюанси-є гравці, що ніяк не хочуть виходити після першої черги і на них тратиться значна кількість шарів, особливо, як показує час, це стосується "молодих" тому порпозиція- щоб спочатку була якість учасників, а потім кількість.І ще по цьому питанню- на мою думку дозаряд робити не тільки в мертвяку, а й в складах боєприпасів, штабах чи інших об'єктах, і щоб була можливість їх знищення чи захоплення.
2.Командування та розподіл команд на сторони:
Хотілось щоб по можливості розподіл здійснювався за декілька днів до гри, щоб командири команди знали за яку сторону вони грають, хто командир і зам. сторони, їхні основні задачі та ішне, якщо це не суперечить умовам або задумам місії і ще, щоб командири команд забезпечували свій о/с кольоровим скотчем, а не організатори.Також, якщо є можливість і дозволяє задум гри, розподіл здійснювати і по форменому одязі команд- наприклад : ДПМ, вудланд-одна сторона; дубок(КЗС), флектарн-інша.