ВІК підтримую, стосовно нонсенсу і подоїних кур)))) Це ж Зона, монстри, сталкери, аномалії!)))) Раніше провести сталкер ідея хороша, ми про це подумаємо, просто вже будем дивитись як підуть підготовчі роботи. МОжливо спробуємо на травень, бо сенсу робити в березні-квітні не має, не встигнемо елементарно. ((
CHAP шкода, що не всі залишаться, таких в нас багато буде по інших командах? Шкода через те, що наступний день буде менш дійовішим по-кількості виходить, але раз як є так є, зробимо, щоб все було люксово і цікаво на протязі всієї гри!. Вже десь в березні буде вивішено основні розділи на гру СТАЛКЕР, тоді ж і буде реєстрація команд із оплатою. До лютого ще потримаємо це голосування, хоча і так бачу, що 3-й варіант переважає, що тішить. Дякую всім за підтримку.
Rolf ну це вже така справа, сімейні обставини бувають у всіх, тут головне, щоб хто міг той і приїхав.
Не знаю, скільки планує реєструватись людей на гру, але обмеження по кількості буде в районі 100-120 чоловік максимум, щоб не перенасичати локацію, адже Зона ЧАЕС це вам не толкучка на ринку)))) (ну я думаю мене зрозуміли). Це так, щоб орієнтувались, кому цікаво на кількість. Якщо людей буде менше, ну десь в районі 60-70 це теж не трагедія, сценарій буде писатись під цих два варіанти, щоб все було все за№бцом!