Стосовно ECWCS, скоріше за все таки носять Level 5. Куртки на фото мають велкро на рукавах,яке є в L5, а в L4 немає.
Стосовно ECWCS, скоріше за все таки носять Level 5. Куртки на фото мають велкро на рукавах,яке є в L5, а в L4 немає.
Всім знов хеллоу. С того часу як я постив свій кіт на Рейнджерів 2013 тут, пройшов сезон і обертаючись назад те, що я кидав кітом назвати було важко. Шось ще не було куплено, на щось ще не було коштів, шось я ще не знав, і були речі які відповідають кіту, я це знав і все одно запостив. Я багато чого змінив с того часу то вирішив запостити апдейт до кіту, може в когось виникунуть якісь питання чи зауваження. Це ще не остаточна версія, в кінці після салйдшоу буде невелички тізер до ще одного проектику пов*язаного з рейнджерами, та мої особисті сподівання, що додати до спорядження.
Перед тим як підуть фото, хотілось би нагадати, що я збираю кіт тільки з оригінальних речей, щоб уникнути питань а чи оригінал ця штукка або ця, то так, все оригінал але це не стосується самого АЕГу, стосується тільки спорядження та одягу.
Тож поїхали.
Бронік (зауваження до фото зі спини, коли він одягається на тіло, то підсумки не виглядають так тісно, і розташовуються досить гармонічно)
![]()
Каска (я якось біса досі не знайшов в собі сили піти та купити велкро шоб приклеїти той стрб до каски тому просто покалв зверху, також я зміг дістати !! правильний !! кавер на шолом правда треба змінити шолом на М-розмір, тому шо він трохи великуватий на мене та і кавер розміру М, кавер не новий тому має вирізи від попереднього власника під болти у касці, яйкого хріна треба було це робити мені не відомо):
![]()
Комбат Штані, Комбат Майка, Рукавички:
![]()
![]()
Мій плазма-ган:
![]()
Ну в цілому це все по моєму кіту на 2013. На фото немає - MSA Sordin, Oaklye M Frame 2.0, Бельвілі. Що я буду ще міняти/купувати: Буду міняти Сордіни на Пелтори, Баофенг на TRI PRC-152, відповідно пісумок ІСОМ на МБІТР, Шолом на розмір М, Бельвілі на треккінгові боти. В цілому все інше мене задовольняє.
А тепер для тих хто ще не пішов, невеличкий тізер мого паралельного проекту по рейнджерам який я повністю ще не готовий презентувати:
![]()
![]()
![]()
Последний раз редактировалось Grey Dougal; 16.09.2016 в 20:17.
So charge and attack!
Going to Hell and back!
Так, спочатку забути про всякі честріги і набедрені підсумки
далі таки оприділитись, корпус чи 75 полк. По спорядженню спільного там майже нічого немає. Далі вибрати період.
Усвідомити що це все дорого.
Я збираю 75 полк на 12-14 роки, якщо цікаво можу розписати що до чого
http://www.americanspecialops.com/ - та ось сиджу, призадумався.Можливо будуть поради?
З країною оприділився точно, бо за Америкосів грав завжди в ПК ігри, тепер дійшов до довгомріяного страйкболу.
Я так без фанатізму, без оригінальних шнурків рядового Сміта, без шоломів з шкіри крокодила і атомною станцією підігріва дупи, чи штик нож з рогу єдинорога
Форма, розпізнавальні знаки, панцир кований да коня.
Можливо певні нюанси по вторічкє.
Dol, дякую за примітку, ціни теж цікаво знати. Але то більше не мені, а моїй коханій, бо поїздка на моря походу відпадає. У нас тут війна, а не табір для дівчат![]()
So charge and attack!
Going to Hell and back!
АПну тему и заодно поделюсь своим лодаутом на рейнджеров 07-09)
Броня: RVV + RRV Back Panel + PACA Low Vis Carrier
Подсумки:
1. Admin Pouch
2. Utility/1 qt Canteen Pouch
3. 2 х Single Frag Grenade Pouch
4. EI Triple M4 Mag Shingle
5. Single M4 Mag Pouch
6. Medical Pouch
7. Modular Assault Pack
8. EI MBITR Radio Pouch
9. Short Radio Pouch
Сейчас постепенно меняю реплики на оригиналы.
Последний раз редактировалось Morphin; 03.10.2015 в 13:14.
Турникет перецепи справа возле админки. И лучше сразу брать оригинал, а то с нашим редким цветом трудновато снаряга уходит. Давай фотки М-ки, шлема.
Последний раз редактировалось Kort; 16.10.2015 в 23:52.
Напевно, гарно. Але фото не видно. I розпиши свiй кiт.
Последний раз редактировалось Kort; 20.10.2015 в 22:16.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2007-2009:
1. MBAV, S, RG, Pantac
2. 1 double mag pouch, RG, Flyye
3. 2 sigle mag pouches, RG, Flyye
4. Admin pouch, RG, Flyye
5. Medical pouch, RG, Flyye
6. 2 hand grenade pouches, RG, Flyye
7. MAP, RG, Flyye
8. RLCS MBITR pouch, RG, EI
9. 2 white plastic handcuffs
10. Shoulder pads, RG, Patac (буду менять на MSAP shoulder pads или достойную реплику)
11. RLCS, holster, RG, EI
12. Yellow chem lights
13. PRC 152, OD, Triumph instrument (буду менять на PRC 148, United Star, если найду)
14. MSA Sordin, original
15. U94 PTT, original
Helmet:
1. MICH 2000, painted snake skin, Tan, Element
2. MS 2000 strobe, G&P bb loader
3. Norotos NVG 1 hole mount, unknow replica
4. Cat eyes
5. IR US flags, original
Gun:
1. M4A1, dust painted, G&P
2. AN/PEQ 2, dust panited, G&P
3. M961 tactical flashlight, dust paited, Element
4. Trijicon ACOG 4x32, dust paited, unknow china replica
5. Glock 17, Tokyo Marui
Uniform:
1. ACU trousers, Helikon-Tex Ltd.
2. PCU level 5, TMC
3. Mechanix original gloves, Coyote / Nomex flight gloves
4. White/black shemagh
5. ESS-Crossbow
Критикуйте, подсказывайте, советуйте. Спасибо
MBITR radio pouch однозначно под замену на такой http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225...NP5tGRd8pQ.jpg. На счет гранатных подсумков есть сомнения и турникет я бы перевесил, благо места на броне полно). В остальном вроде ок.
А подсумок, про который ты спрашивал, называется EI saw 100 round pouch или что-то в этом роде.
Последний раз редактировалось Morphin; 21.10.2015 в 10:35.
такс, з підсумком під рацію вже вдруге прогадав
гранатний в хакі не бачив, але зважаючи на те що підсумки в хакі не рідкість(адмінка в основному), то думаю що і гранатний в хакі не буде зайвим)
за турнікет подумаю. Біля адмінки точно не буду чіпати, тому що не зручно прикладати привод до плеча. Можна ззаді над МАР, бачив що і так чіпають.
нарахунок підсумка під короб, ні це не EI SAW 100rnd. Такий в мене зправа біля гранатного висить(репліка звісно) і зазвичай використовуєтсья як утилітарка. Цей що я питав то це під короб/ленту 7.62, і це скоріше за все LBT. Ось цей схожий, але не факт що він.
---------- Сообщение добавлено в 12:54 ---------- Предыдущее сообщение создано в 12:44 ----------
Kort, хіба в 2007-09 вже використовували Глоки?
Нарахунок MSAP, shouler pads, наскільки я знаю реплік немає, а оригінал знайти або важко, або дорого. На ebay висить один, там ціна вже за 100$ перевалила.
А так, все досить гарно виглядає)
---------- Сообщение добавлено в 12:56 ---------- Предыдущее сообщение создано в 12:54 ----------
за shoulder pads помилився, здається є репліка. Ось що знайшов.
Початківець (14.09-4 гра буде). Хочу моделювати Армію США.
Хто може допомогти з певної кількості питань ?(в районі тисячі приблизно)
Зброя М4, маю ACU Оригінал, Але хочу в мультікам піти.(Під нашу місцевість актуальніше).
So charge and attack!
Going to Hell and back!
нормальна репліка наплічників
собі такі купив. З оригінальними порівняти немає можливості, але мбав вже виглядає краще)
![]()
Последний раз редактировалось Semenovich; 11.01.2016 в 17:45.
На счет гранатных подсумков вопрос не в цвете. Мне кажется, что уместнее были бы подсумки от EI из MLCS/RLCS все-таки. Но это имхо.
Немного ошибся с названием. Я имел в виду Eagle 100 round M60 pouch http://www.cuttingedgetactical.com/b...LLE-Style.HTML, но на фото все-таки не он.
Последний раз редактировалось Morphin; 21.10.2015 в 12:32.
Аптечку головне на лівий бік повішай )
My family tradition is heavy ammunition
Ого, RBA+lbt 1547, Савельев -браво!
Последний раз редактировалось Coyot; 31.10.2015 в 21:58.
Не бывает так плохо, чтобы не могло стать еще хуже.