Нарешті і я добрався до компа
Спершу хотілося би сказти дякую всім присутнім на грі, бо саме гравці роблять гру, ну і також всім організаторам!
Тепер декілька моментів які найбільше запамяталися і як це виглядало очима охорони президента:

Перше, виступ нашого, законнообраного гаранта конституції Скажу вам чесно, було жутковати стояти перед всім строєм синіх, особливо коли на середині промови почув як зі строю пролунали звуки зняття з запобіжника АК Ну, шо тут ше сказати... бігли ми скоро

Перша місія: Дуже ефектно виглядала евакуація на 2 поверх, коли після крику "відходим!!!" через центральні сходи на верх ломанулася величезна толпа людей, було таке враження що топіт було чути аж до Брюхович

Друга місія: Тут перш за все хочу вибачитися перед групою червоних які атакували перший поверх з підвалу, справа в тому що ми незнали що ви будете проривалися саме в цьому місці

Третя місія: Тут хочу сказати велике дякую всім союзникам і зокрема команді Авалон які прикривали нас поки наш "диверсійно-підривний підрозділ" під шквальним вогнем згори робив "біг-бада-бум" в ворожому бункері І потім з криками "Ура!" і "За презедента!" всі ломанулися вверх, скажу чесно було дуже вижко вибити синіх, згадую як мене перевязували бінтом лежачи повністю приплюснутими до землі в колючій малині, наскілько дозволяла розгрузка.

Четверта місія: Найбільше запамятався штурм бази синіх, як ми крок за кроком буквально вгризалися в кожне дерево і укриття. Тут великий респект синім в обороні, було би вас на 2-3 людей більше, ви би пено таки цю базу втримали, бо вкінці нас з атакуючих залишилося тільки троє: в одного тільки граната і пістолет, в другого сівший акум і в мене останні 15 кульок в останній механі Доречі це був перший раз коли я вистріляв ябсолютно весь боєзапас який взяв з собою на гру