Дехто каже, що я не жалую сталкерів, що всю гру будую поти них, щоб їх шпіляли\нищили\вовтузили і т.д. Скажу, що це є не так! І якби я грав на своїй же грі за якусь сторону, то я вибрав сторону сталкерську! Причому одиночно сталкерську (ну можливо б двійкою грати, хоча це і не факт!).
Сталкером побути...це ж клас! Ти ОДИН фактично всі в купі, а ти один... Сам все робиш, сам заробляєш, сам собі і спину прикриваєш. Хоп нарвався на військовий патруль... - "Хлопці ось вам бабло, тільки не чіпайте. Хабаря не має, сам он волочусь по Зоні шукаю. Реально не має!" ... Думаю відпустили б. Йдеш через зарослі лісу...і думаєш - "Хоч би на найманців не потрапити..."...тільки це подумав...і тут як тут...ні не вони (хоча краще б були вони)...Кровосос! Що робити? Сам його ой навряд чи завалиш..."ноги в руки і погнав!", щоб аж п"ятки свістіли))) І так далі...і пишу так як є і так як би мені хотілось і зіграти роль сталкера.
Тому прошу не звинувачуйте мене, що я проти сталкерів! На них вся гра і будується...причому сталкерами є всі! І долговці і свободівці! Ну окрім вояків ясна річ.