Не хочеться писати про проколи в організації і всі інші порушення правил, вони були як з нашої так і зі сторони іншої і це було є і буде, не приємно звичайно коли стріляєш по людям а вони з веселими прижками і криками тра-та-та-ат-та тікають в кущі, але то не важливо. Гра сподобалась!!! Сподобалась навіть тим що в страйку я нова людина і для мене це перша така грандіозна гра, тому особисто для мене всі неприємності тухнуть на фоні того позитиву який я отримав від гри. Хочу дуже подякувати хлопцям з Кіровограда!!!!! Партизани ви супер!!! Було дуже приємно з вами працювати, молоді, енергійні хлопці які просто, ну незнаю, просто не передати словами яке вони захоплення викликають у мене!!! Я дуже буду радий грати з вами ще і бажано в одній команді!!! Ще раз вам дякую!!! Група " Шторм" - хлопці вам також великий респект, шкода що ви втікли так рано, я особисто виходив з ними в рейд і як кажуть на власній шкурі відчув як ці хлопці працюють, професіоналізм відчувається зразу як тільки ступиш декілька кроків з ними по лісі Хлопці молодці!!! Також дякую іншим пацанам які приїхали до нас на гру з інших областей і міст, не жалкуючи ні грошей ні сил порадували нас своєю присутністю!!! Хлопці приїжайте ще, бедемо раді вас бачити і при можливості убирати всі недоліки!!! Ну і звичайно окреме дякую хлопцям із "Волков"!!!! Папандрон КРАСАВА)))) (вроді правильно написав клікуху))))) Позитивний мужик і коли він щось як зажене то весь лагер федералів котився зі сміху!!! А взагалі Волки класно спрацювали, мені було особисто приємно з вами працювати, хлопці на рівні з нашою командою не спали цілу ніч і активно обороняли лагер від нападів!!! (так команда "Китеж" не спала цілу ніч, особисто я передрімав ну так хвилин 20 не більше, але то не важливо)Також дякую Волкам за організацію лагера, було класно!!! Ааа забув ще одне. Паладіни не гарно стріляти людям в спину раді наживи на патрони і доречі снайперів на скільки я памятаю не можна було забирати патрони, в мого товариша по команді ви витрусили цілий лодер!!! В наступній ігрі ми відіграємся і не жалуйтесь якщо піде неочікувана черга в спину ))) Та то жарт!!!))) Короче кажучи постріляли не погано!!)))