Такі то пироги... розкажу ще одну байку "Про те, як сталкери до дому їхали"Сообщение от mzig
Проснувшись зранку зрозуміли, що діла не буде...що всі майже розїхались почали збирати свої манатки...
І тут просинаються два драйвера:Я і Інкогніто (мож хлопака не хоче щоб всі знали ху-із-ху) і розуміють, що приспали дракона: суміш цибулі і часнику заправлених "прохладітельним" напітком на базі Свободи... а рулити то треба... розраховували на вечір, а тут тре ранком... тре то тре...
Зразу при виїзді з Радивилова є большуща АЗС ВОГ... там ми зупинились на водопой і засікли патруль ДПС, що шастав по проїзджій частині в пошуах наживи...всіх то зреліще висадило на стрьом ... водіїв за дракона, пасажирів за те що машина без драйвера то купа металолому...
Ви б бачили це "зреліще" люди в формі нагло наблюдають за роботою людей в формі, при чому коли "сині" звертали увагу на те..., то інші нервно починали курити "в сторонке", свистати і розглядати небо... але їхати то треба... І тут небеса нам послали дятька на старенькому возику, який порушив рядність...
Ще напевне, як в армії, народ так швидко розсаджувався по машинам ... то було кумедне дійство... ну і з словами "Дай, Боже, тому дятькові здоров*я" (с)Равен, ми пройшли той квест...
Їдемо ми дальше... десь за Н км від Тернополя наші екіпажі розділились....
І тут таваріща Зіга угаразділо влетіти на "фару" чи то фен при вїзді в село, при чому від поста до "точки заміру" метрів 300-400 ...
"89" показує мені прапорщик...
А нам так важко..останні гроші спістили на заправці ВОГ... "пройдьомте в машіну" ... іду, іду з думкою де взяти гроші чи плюнути і підписати протокол...і ..дракон...що з драконом робити....
Сідаю в машину..голова викревлена в строну вікна....а далі діалог:
- Скільки? (в голові повний хаос)
- Нікому ще не казав і Вам не скажу?
- Ні то ні, протол підписувати не буду... ви за близько до знаку стояли... (в голові повний хаос)
- Треба швидкість до населеного скидати, а не в населеному...
- Я скидав... але не встиг...
- Пишем протокол...
- Пиво пєте? (в голові повний хаос, думаю гірше вже не буде...)
-тільки після роботи...
- "менуточку"... (біжу до машини беру дві банки, никаю під полу, заношу в машину, кидаю під сидушку)
-шо ви робите
не робіть
...
- після роботи... підходить інший![]()
![]()
починають сміятись... теж сміюсь
- щасливої дороги...
Дай, Боже, вам щастя!!! (є ще розуміючі, я б сказав людяні)
Вот чесно.... поперла мене гра... ще досі відійти не можу... Ці вихідні, точно, буду памятати все життя і не раз буду розказувати ...