Цитата Сообщение от mzig
Цитата Сообщение от Wootang
Цитата Сообщение от mzig
Скажіте пажалуйста... а тут разве без маски мона було?
Це для фото! Засоби захисту були в кожного!
Забей, Сеня!!!
Та все гуд...
Гра настільки була суперовою що на дрібниці розмінюватись не хочеться... так впала в око...бо потом обливались в масках шукаючи плату
Такі то пироги... розкажу ще одну байку "Про те, як сталкери до дому їхали"

Проснувшись зранку зрозуміли, що діла не буде...що всі майже розїхались почали збирати свої манатки...
І тут просинаються два драйвера:Я і Інкогніто (мож хлопака не хоче щоб всі знали ху-із-ху) і розуміють, що приспали дракона: суміш цибулі і часнику заправлених "прохладітельним" напітком на базі Свободи... а рулити то треба... розраховували на вечір, а тут тре ранком... тре то тре...
Зразу при виїзді з Радивилова є большуща АЗС ВОГ... там ми зупинились на водопой і засікли патруль ДПС, що шастав по проїзджій частині в пошуах наживи...всіх то зреліще висадило на стрьом ... водіїв за дракона, пасажирів за те що машина без драйвера то купа металолому...
Ви б бачили це "зреліще" люди в формі нагло наблюдають за роботою людей в формі, при чому коли "сині" звертали увагу на те..., то інші нервно починали курити "в сторонке", свистати і розглядати небо... але їхати то треба... І тут небеса нам послали дятька на старенькому возику, який порушив рядність...
Ще напевне, як в армії, народ так швидко розсаджувався по машинам ... то було кумедне дійство... ну і з словами "Дай, Боже, тому дятькові здоров*я" (с)Равен, ми пройшли той квест...
Їдемо ми дальше... десь за Н км від Тернополя наші екіпажі розділились....
І тут таваріща Зіга угаразділо влетіти на "фару" чи то фен при вїзді в село, при чому від поста до "точки заміру" метрів 300-400 ...
"89" показує мені прапорщик...
А нам так важко..останні гроші спістили на заправці ВОГ... "пройдьомте в машіну" ... іду, іду з думкою де взяти гроші чи плюнути і підписати протокол...і ..дракон...що з драконом робити....
Сідаю в машину..голова викревлена в строну вікна....а далі діалог:
- Скільки? (в голові повний хаос)
- Нікому ще не казав і Вам не скажу?
- Ні то ні, протол підписувати не буду... ви за близько до знаку стояли... (в голові повний хаос)
- Треба швидкість до населеного скидати, а не в населеному...
- Я скидав... але не встиг...
- Пишем протокол...
- Пиво пєте? (в голові повний хаос, думаю гірше вже не буде...)
- тільки після роботи...
- "менуточку"... (біжу до машини беру дві банки, никаю під полу, заношу в машину, кидаю під сидушку)
- шо ви робите не робіть ...
- після роботи... підходить інший починають сміятись... теж сміюсь
- щасливої дороги...
Дай, Боже, вам щастя!!! (є ще розуміючі, я б сказав людяні)

Вот чесно.... поперла мене гра... ще досі відійти не можу... Ці вихідні, точно, буду памятати все життя і не раз буду розказувати ...