Ну що виходить я перший
Подяка оргам за організацію гри гра вийшла файною, В який раз того року ми всі штурмували і обороняли базу №2 що на вирубці, скоро там можна буде на шарах підскользнутисяде не пройдеш то там шарами посипано, Подяка гравцям як суперникам так так і "союзникам" було весело
Було пару негативних моментів, всетаки "горци були і на тій грі (не люблю я тих безсмертних) точно не скажу хто, бо не роздивився но людина була начепто в авганці (це не з команди свінкс якщо мова йде про авганку, бо про ту людину яку я маю на увазі була на стороні американців) до речі не я один це замітив!!!. На справді не для того пишу я тут що б когось звинуватити, це так к слову, просто хотілось в майбутньому щоб подібного не було. Сам же я також хочу вибачитись перед одним страйкболістом. Діло було так, моя м-ка розрядилась я вирішив бути провідником для моєї групи яка йшла з респаунда до скбк на базу, коли підійшов до бази то на зустріч в мертвяк йшов ДЕЗ з моєї команди от я прям на місці вирішив обмінятись пріводами, щоб хоть трохи сьогодні повуювати. Тим часом підкрався ворог спочатку взяв нас на приціл но передумав так як не відчув загрози в деза то повязка на голові в мене ні бо живий, вобщем відвернувся він від нас. От коли ми з ДЕЗом зробили обмін я того ворога з лехкістю розстріляв. Згідний це було дуже не по спортивному, тому приношу свої вибачення.