Епіграф:
Ніч яка місячна, зоряна, ясная,
Видно, хоч голки збирай... невидно тільки Хокума бо він в мультикамі!![]()
Це було шось з чимось, організоторам величезний респект. Ціла купа моментів які запамяталися:
Як снорк заглядував в підвальчик з пищалкою, а я сидів від нього в 3-х метрах і боявся дихати.
Як ми сиділи потім під тим самим підвалом з пищалкою і безрезультатно пробували вибити звітам САС. І тут чуєм з середини: "Код появився! 2024 (вродіби)"... Я цей підслуханий код передав по рації і Бирзий перший здав його в барі![]()
Запамятався мега нічний CQB, де я залізши Бармі на спину, шоб дістати до вікна першого поверху ззовні, ранив свого ж Фішку всередині...а такий красивий акробатичний етюд був
![]()
Як ми ходили в нічний рейд у ліс щоб сфоткати пяту точку Бората на фоні древнього тотему. Фотка доречі - шедевр ( я фоткав
).
Як взяли квест на 30 гривнів на то шоб вибити своїх же з будівліПрийшли, стоїмо і фраза "Може хоч в повітря постріляєм, в барі ж неповірять шо ми тут віх тупо зарізали"
Запамятався Еш-шаман з трофейним стволом вкінціякий нас з Хокумом і зняв коли ми як Чіп і Дейл бігли спасати з його логова кликавшу на допомогу дівчину-пілота...
Ну і звичайно запамяталося: "70 гривнів, дві гранати іііііііііііііііііі.... х#@ вам!!!"![]()