Да був там зміст заробляння бабок, тільки Фолдер регулював гру по відношеню до того який вона видавала результат, при чому реагував доволі оперативно. А вийшло ж як, пів години після початку гри було купа мертвих, а за годину їх стало ще більше. От тут і потрібно було задіювати людей так що б в грі постіно то сюда то туда шарились люди.Бо в мертвяку сидіти всю ніч не фонтан (потім би під ранок за таку гру всі дружно закопали би оргів) Зараз же стало в страйку дуже популярно під час гри купа респаундів, відповідно і гравці себе ведуть так лиж би нарубати по більше фрагів і потім подавай нам респаунд да по реще - бо я готовий вже вбивати. В наступний раз коли ми організуємо гру то будемо намагатися зробити все можливе для того щоб ігрові "речаги" в приклад як на тій (бапки, шаман-він же док, бенти) працювали на всі сто. Да шо тут говорити Ми коли з Аліною седіли в схованці при чому схованка була чи не у всіх на видному місці (може так і найкраще все ховати) но ми з Аліною реально стали замерзати і враження було що всі тупо забили на місію !!! Бо ні хто пілота не шукав. І я вже по рації до КУБИ мол роби щось, так він став бігати як менеджер по зоні і намагатися продати кланам інфу про схованку Льотчика. В кінцевому гра вийшла за часові рамки і закінчення гри ми мусіли відтягнути. А покинути зону мали 2-3 найманця, шо в принцепі і сталося.В игре не имело смысла большого зарабатывать денех, скачивать коды и тд разве что для покупки дымов. Мертвых можно было не выкупать, всегда можно было сделать квест на их оживление. Так что опять игра, в которой концовка определяет победителя, можно было просто просидеть всю ночь вокруг плаца Но как весело было .. и светло ...
І ще - звісно що можна було постелити куромат в якісь кімнаті і там проспати всю ніч а потім під ранок спробувати зробити останю фінішну місію і МОЖЛИВО ЯКЩО ВДАССЯ виграти, навіть при таких самих вдалих роскладах що ти отримаєш кусочок драйву під ранок, думаю він не буде стояти навіть поряд від того драйву гравця який був в грі весь час. Коли ти постійно пересікаєшся з ворогами викручуєшся з різних ситуацій під час гри я і замість однієї перемоги ти маєш сотню навіть якщо в кінці ти програв.