Цитата Сообщение от Аsh
Чикаю коли ще хтось прийде, І на кінець знову появились нові «принци» все пішло так само но без подушок, Я вискакую глянь на право, вліво, за ким кидатись???!! і кричу зі всієї сили Побіг я за одним і вже не вертався.
Може ти забув, ... але втік ти з нички пілота після того, як я і Маркіз спритно (пробравшись на горище над вашою кімнаткою) помацяли шарами твоє антуражне монстряче тіло одночасно з двох стволів .

Цитата Сообщение от Аsh
Кричав як мені здається навіть дуже антуражно голосно і по монстерські страшно.
Як я пам'ятаю, твій звірячий несамовитий крик в той момент складався з фрази: «Маркіз! не стріляй в мене чергами ... гррр-аа-ааа-нах ... »

Після цієї ... наруги, ми з Маркізом приступили до евакуації шуканого пілота, але так як на плац вже почали підтягуватись наші менш вдалі конкуренти - доставити пілота і залишитися в живих шансів у нас не було. Шанси зросли після того, як я викликав по рації наших коаліціянтів (Мавка і ко.). Як виявилося у них навіть артефакти намалювались .
... Довгі торги, різанина-стрільба ... я майже посадив акум прокладаючи собі дорогу до заповітної евакуації по лівому флангу уздовж колючки.

Цитата Сообщение от saba
... меня типа кто-то подбежал ткнул стволом и сказал, что я убит.
На останніх метрах мало не наступив на saba і, по доброті душевній, не став мучити його матеріальну складову довгою чергою по больових точках , а обмежився тичком ствола в хребет та 1-м контрольним. У вертоліт стрибнув я і Барма з двома потрібними артефактами, про третього втікача я не знаю, але кажуть: «був третій»

Цитата Сообщение от Аsh
Вобщем задача найманців була виконана евакували пілота і дістали 2 артефакта, до речі в остані секунди Барма приям на літу з Като за пригнули у вертоліт, шо правда артефакти були у Барми відповідно і карти в руки, чи захотів Барма ділитись добичею з Като історія замовчує.
Пілот - Мій , так що які можуть бути сумніви ??? На то вона і коаліція, чи мені з Бармою потрібно було розрядити один в одного по бункеру за крок до фінішу