Сообщение от Аsh
Може ти забув, ... але втік ти з нички пілота після того, як я і Маркіз спритно (пробравшись на горище над вашою кімнаткою) помацяли шарами твоє антуражне монстряче тіло одночасно з двох стволів
.
Як я пам'ятаю, твій звірячий несамовитий крик в той момент складався з фрази: «Маркіз! не стріляй в мене чергами ... гррр-аа-ааа-нах ... »Сообщение от Аsh
![]()
Після цієї ... наруги, ми з Маркізом приступили до евакуації шуканого пілота, але так як на плац вже почали підтягуватись наші менш вдалі конкуренти - доставити пілота і залишитися в живих шансів у нас не було. Шанси зросли після того, як я викликав по рації наших коаліціянтів (Мавка і ко.). Як виявилося у них навіть артефакти намалювались.
... Довгі торги, різанина-стрільба ... я майже посадив акум прокладаючи собі дорогу до заповітної евакуації по лівому флангу уздовж колючки.
На останніх метрах мало не наступив на saba і, по доброті душевній, не став мучити його матеріальну складову довгою чергою по больових точках , а обмежився тичком ствола в хребет та 1-м контрольним.Сообщение от saba
У вертоліт стрибнув я і Барма з двома потрібними артефактами, про третього втікача я не знаю, але кажуть: «був третій»
Пілот - МійСообщение от Аsh
, так що які можуть бути сумніви ??? На то вона і коаліція, чи мені з Бармою потрібно було розрядити один в одного по бункеру за крок до фінішу
![]()