Шановний Мєльнік.
Я прекрасно пам"ятаю нашу розмову на станції Барикадній. Є декілька свідків, які чули цю розмову.
Декілька разів я в тебе перепитав, шо для тебе важливо, те шо в ящику чи самий ящик з замком та ключ і ти мені сказав шо нам головне це мати замок та ключ. На питання чи Ви дивилися шо в середені і чи він повний я тобі лише відповів, шо так я дивився, іншого я не знаю. Ви отримали два ящики та ключ, але Вам цього було замало, те шо всередені взагалі для Вас не мало ніякого інтересу. Кидка не було. А ось Ви поступили подло. Подло не тому шо не виконали свою частину договору і тому шо напали, а як напали. Зайшли на дальній блок-пост як друзі, а вбили з-за спини. Подло і не антуражно, як для полковника Мельніка. За це Поліс поплатився тим шо не доотримав книжок. Ми зберігали 2-ві книжки до кінця гри і я їх просто без винагороди на виході віддав оргам.Друга помилка заключалася в тому, шо Полісу, так званим миротворцям, захотілося влади над Ганзою і домовившись з іншими сторонами почали атаку на станцію. Ну нациків я розумію, їм необхідна була лампочка по квесту, та і червоних розумію бо їм аби постріляти. А то шо при атаці на Ганзу німаків пустили вперед, так це лише із-за того шо Поліс боявся отримати кулю в спину, так як вони вчинили з нами. Не антуражно, якось Мєльнік.
І ще твій один поступок, який мене шокував і вивів із рівноваги. При останній атаці на нашу станцію, коли мертві заходили на станцію, разом з ними зайшов ти і застрелив трьох бійців. Я розумію, шо організатори не зовсім врахували такий момент як вхід на станцію мертвих та оживлення, але порядок оживлення був ними прописаний саме в такому форматі і його треба було дотримуватися і само собою розраховувати час для атаки. Не антуражно, якось Мєльнік. Подло.
ОРГАНІЗАТОРИ - вищий рівень. Просто не хватає слів.
П.С. ЧУПАКАБРА