Сообщение от
mzig
Доречі...Ганза потім після отих сіпань... блукаючи по коридорам... неодноразово брала в полон червоних (патрулі були 2-3 чолов.)... задумайтесь...
Я вже не витримав. Кого ви брали в полон? Всі моЇ 20 бійців НІ РАЗУ не були взяті в полон.
дисципліна? у нас її не було? ВОНА У НАШІЙ КОМАНДІ Є. Вся МОЯ команда виконувала МОЇ накази. те, що у нас були перебічики - то їхнє ігрове рішення, і не треба робити з цього щось мегастрашне. Лідер станції - це не командир команди. Люди робили те, що наказав командир а не лідер. Питання є?
Я сам валив ваших із-за лівої по відношенню до вас баррикади перед роздвоєним кооридором, де стояла купа народу, яка мене тупо ПРОВТИКАЛА, я постріляв ваших і пішов. А ще довго чув постріли в пустоту.
А ще пригадати вам епізод з продавцем книжок, коли я зарізав вашого конвоїра і застрелив 2х?
По поводу алкоголя. Це ти не той Зіг, який бухий на баррикадах страховки продавав?
ніхто з нашої команди не їв без дозволу, не те, що пива випити.
і після цього у нас нема дисципліни...
"Метро не мочилово і т.д." - залиште свої автомати вдома.
Ми не порушили НІЯКИХ ІГРОВИХ ПРАВИЛ. Читали ми вашу книжку. Але зробили не так як вам потрібно, а так як вважали за потрібне. Тому і не подобається.