Цитата Сообщение от kajaba
Для Зіга:
Мужик, перечитав ще раз твої пости, вирішив, що дарма сварилися, хоча дещо зачіпило сильно Все таки брати по духу. А з нашої сторони були як ти кажеш "оті сіпання" тільки з однією метою - заставити зняти КПП на перехресті.

Для Геника:

Ну чого ти мене тоді не послухав (коли я прийшов домовлятися про союз. Ми би і каністру забрали і на Фашистів би її вилили. У нас камікадзе був готовий для цього. А тут переговори, і вже слово дав. І залишилась ваша 1 станція.
На слідуючому "МЕТРО" треба одразу в союз. На Полісі стільки всього було шокапєц... У мене всю гру чесались руки
Твоя правда, Ігорь. Трішки залкую про це, коли вспоминаю нашу розмову. Все ж таки ми тримали слово один перед одним.
Просто перед цим я мав розмову з Мєльніком і просто не міг не дотриматися домовленності.
Все так і мало бути, наразі тепер знаєш хто є хто.

Ще раз, шановні комради, всім Вам, незалежно на якій стороні Ви були, Подяка за чудово проведений час, за адекватність, за дружні стосунки, за порозуміння. ОРГАМ окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ і НИЗЬКИЙ УКЛІН. Бути проекту МЕТРО.

А нарахунок шо треба додати чи змінити по самій грі буду давати пропозиції та побажання безпосередньо перед новою грою "Метро-2". На цій грі ми виконали все і мене це влаштовує.

ГАНЗА!!!

ЗІ ЧУПАКАБРА