Шановна Рівненська страйкбольна спільнота!
Я вирішив зняти з себе повноваження модератора гілки "Ровно" на цьому форумі.
Пропону Вам у даній темі запропонувати кандидатуру, що прийме тягар модера.
А далі вже Volodymyr його затвердить.
Дякую.
Шановна Рівненська страйкбольна спільнота!
Я вирішив зняти з себе повноваження модератора гілки "Ровно" на цьому форумі.
Пропону Вам у даній темі запропонувати кандидатуру, що прийме тягар модера.
А далі вже Volodymyr його затвердить.
Дякую.
"Мы позабудем про женщин, деньги, про счастье, но не сможем забыть войну." (с) Ги Сайер "Последний солдат"
Що, немає жодних варіантів серед нашої страйкбольної спільноти?
Давайте обговоримо можливі кандидатури...
Розпочинати мені?
"Мы позабудем про женщин, деньги, про счастье, но не сможем забыть войну." (с) Ги Сайер "Последний солдат"
НачинайСообщение от Wootang
Оскільки була пропозиція висувати кандидатів на модераторство...то.... пропоную на цю посаду свого зама за нікнеймом САКУП memberlist.php?mode=viewprofile&u=4285 Він був модератором сайту Радивилів.нет і форуму Радивилівська балачка. Досвід роботи модератором має, і кожен Божий день знаходиться в інтернеті, такщо оперативність присутня .
Команда Ш.Т.У.Г. свою пропозицію надала. Вирішувати вищестоящим...
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Що ж, думав іншу кандидатуру від ШТУГа , але раз запропонували САКУПа - теж погоджуюсь!
Ще пропозиції?..
Давайте примати рішення... або я заступаю на пост модера або запропонуйте ще когось... просто так висіти єдиним кандидатом мені набридло!
Да це все результат активності нашої гілки.
Дядько Sakup, не поспішай
Я і так не поспішаю... більше місяці з останнього поста в темі.
може я чогось не знаю... термін там якийсь має бути чи шось таке...
якшо так то розясни нетямущому... можна в ПП
ставь Сакупа модером, а что делать, он тут бывает часто..... если что - я за Сакупа.
То, через что мы проходим, делает нас тем, что мы есть...
Серьйозно давайте, щось робити із тим модераторством! А то як "сироти" без модера. То ж не на останньому місці наш регіон, щоб бути без шефа у віртуальному світі і внутріньому житті страйкбола.
Капец, вже місяць з останнього поста... нда... Може для адмінів форума це не важливо чи є на регіоні модер? Хоча я цих справах нічого не тямлю. Такщо напевно краще помовчу Але давайте "там на верху" щось вирішуйте!
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
я - за!! Без модера нельзя!!
Ну що ж, будем пропонувати Sakup-а...
Лед тронулся, господа присяжные заседатели! (с)
Що ж, вітаємо нового модератора!
Творчих успіхів тобі, друже! А ми будемо старатись не перенавантажувати тебе зайвим флудом
Дякую, дякую... (шквал овацій )
Я несказанно радий, шо перемога в цій нелегкій боротьбі дісталась саме мені, отже, зміну здав - зміну прийняв...
Модер є ... тепер справа за вами, пишіть трохи, ато гілка стає схожою на музей...
"МОЖНО все, кроме того, что НЕЛЬЗЯ."