Так, я був на цьому перехрестку. І чесно кажучи уйшов в стопор і дар речі в мене відняло. Коли нападали червоні, я розумів, коли прийшов Каяба і відіграв агента впливу я також це зрозумів бо по антуражу комунякам це пасувало. Ну коли прийшли Поліс і нагло вбили зі спини при тому шо ми виконали домовленність і навіть при тому шо ми віддали ящики та ключ, не отримавши підтримки від Полісу, хоча в умавохдоговору це було, вибачьте але цього я не зрозумів. Це після того шо Поліс кричав на все Метро, шо він гарант мируСообщение от _Duke_
![]()
![]()
Але це навіть не вкладається ні в які рамки по антуражу до персони полковника Мєльнікова.
Так, ми Ганза. Так, ми торгаші. І ми зі всією антуражністю намагалися відігравати Ганзу, так як і мало бути. Но кидків не було. І ми завжди дотримувалися домовленностей.
Так, ми захопили перекресток для того аби знімати мзду за прохід. А Ви шо пропонуєте, розпустити соплі і плакатися оргам та всім шо станція Ганза має стояти посередені всіх станцій, а орги цього не зробили? Не зробили то не зробили, нічого, ми самі виправили ситуацію.
Квестові речі? У нас їх багато? Ми маємо своїх Сталкерів, які і добули артефакти, але ризикували своїм життям і здоров"ям.
Патронів багато? Так багато, бо економічна політика на станції на вищому рівні, бо ми Ганза. І у нас від самого початку був НЗ.
Вистояли і відбили натиск трьох станцій? Бо ми воїни, а бариги не вміють об"єднуватися. Ми, ГАНЗА!
На рахунок кого я послав і куди я прекрасно пам"ятаю. На грі, до Мєльніка я звертався як до ігрового персонажа, но ніяк не до особистості.