Орги дали трактування мені в ПП.

ЯКщо є хтось кого я обідив, заважив грі, персрав маліну своїм станом..нехай скаже відкрито...але скажу так як я бачив цю ситуацію я...
я і лише я мав макс стан спяніння з жителів Ганзи в силу своїх обовязків і прийому гостів... але це не стан бидлятини, парнокопитництва коли тільки бе і ме...
Чого на Ганзу накинулись - алкаші, маклауди... йопти..народ...
Я замітив одне... Одній команді постійно щось не подобалось, бо не давали зробити заплановане..але це не із-за того, що ми перци..це із-за того що хтось недолугий...

все, старався бути тактовним, але бачу мені це криво виходить..замовкаю до Метро 2034...

ОРГАМ РЕСПЕКТ,прокручую моменти...навіть гнилі.. і ... це неповторні, непердбачувані, не статистичні моменти мого життя, але це життя...ігрове життя, радий буду випити з кожним і загалом з Ягуарів... але..не на грі... маю честь і гонор
Вибачте кого зобидив..на слідуючій грі буду чесним баригою... але хто з того виграє...
Не хочу бути самолюбом...але світлих, явно виражених персонажів було одиниці....

2 КСК (підлиз)... ви .. монстри... ви буквоїди страйку і постулатчики..а якщо чесно... люди з честю "Орднунг юбер аллес" чи не порядок... гра це чи не гра... (решта теж, але...це ж підлиз)