Да, ігра була прикольна. І кашку поварили і побігали на далеких відстаннях. Хотілось би дійсно таких ігр побільше. На рахунок чітких визначених місць куди потрібно прийти і куди принести, думаю це вже не цікаво. Всі говорять що в страйку давно, а вот виконати поставлену задачу невсі можуть. То карта нечітка, то музика іграє, то місцевість незнайома. А вот цікаво, як воно коли ти дійсно на війні і тобі дали карту приблизно намальовану від руки і іди шукай. Та ще й коли після того як тебе вб"ють, то прикордонником ти небудеш. Так що, потрібні такі ігри і на далі. На рахунок вбивства голосом, повторюсь в котрий раз, ЦЕ НЕПРАВИЛЬНО. Наприклад. На хребті почалась перестрілка між прикордонниками, ірокезами, сфінксами і повстанцями. Після упорних боїв я лишаюсь один проти 10-ти сфінксів. Перед мною лежить (Сфінкс) небачу хто точно, але це не образно, я пускаю чергу і попадаю в праву частину його корпуса. Він ховається за дерево і тиша. В такому випадку я маю встати і голосно заявити, що ти вбитий? при тому що моя позиція не виявлена, а кругом мене ще 4 противника. Якщо я встану і почну доказувати що я в нього попав то вже як мінімум 6 чоловік мають викриті позиції і спорчений настрій. А насправді після мого попадання людина дійсно його відчула і по правилам заховавшись за дерево почала намотувати бінт(поранена). І до чого привів би спор? якби я почав звинувачувати його що він маклауд? Я рахую що вбивство голосом потрібно забути як такий. А грати чесно. Думаю що в кожного з нас і так проблем вистачає в повсягденному житті, а тут вибираєшся віддихнути в один день, а вони і тут є. На рахунок штурма Сфінксами бази повстанців- то Тімур правду сказав. Тікали класно. Тут і не догониш і не дострілиш. По поводу того що накинулись на одну команду в звинуваченні по маклаудізму. Я Сфінксів знаю не тільки по іграх, а й спілкуюсь з ними поза грою, і були моменти коли це обсуждалось як недостаток всякої команди, але давайте дивитись правді в очі, а не лити воду один на одного. На грі було 5 команд і до 4-тирьох з них ніяких притензій, а всі до одної. Напевно щось в тому є. Хоть і мені в ігрі на приціл попались люди які після пострілу виходили або хоть перев"язувались. РЕБЯТА-ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО. Надіюсь мене ніхто небуде звинувачувати, що я маклауд ,і від маклауда чую? Буду чекати з нетерпінням і на далі таких ігр, або ще запутаніших. Вже хочеться чогось більш приблиханого до реального, а не дитячого садочка.