Cупер гра була. Море позитивних емоцій. Мені особливо сподобалася перша місія де я був туристом, який згодом збирався пограбувати касу 8) Мені здаєть, що введення в гру третьої сторони, яка діє на свою користь, не звертаючи уваги на терористів та спецназ, - це супер. І хоч касу ми не взяли (під час бою втік касир), але спецназ, здається був здивований стріляниною в тилу 8)Сообщение от bOd[Gruppe Norge
Подяки Боду за організацію - твої ігри завжди цікаві, і всім хто грав в той день!
1. Полігон - класний для саме такої або меншої кількості людей. Для більшої, здається, буде мало місця.
2. 1ша місія - це супер місія. Хтось казав, що вона затягнулася, але в цьому здається винуваті самі спецназівці - час місії всім відомий. А вони замість вести ефективно переговори одразу почали повномасшатбну операцію з зачищення полігону. Було непорозуміння з нами, туристами - нас не можна було обшукувати, але чомусь Бод сказав на початку місії, що можна. Обшукали, поклали на землю і трохи не розстріляли, коли знайшли зброю 8) Ледь відбрехалися
3. Квест - може трохи менше карток на оживлення.
4. Так
5. Нормально, тільки менше карток треба.
Зауваження: я вже Боду казав, але бажано, щоб це всі розуміли. Стрілянина у мертвятнику, коли місія ще триває - це не просто порушення, шановні. Це просто свинство по відношенню до тих, хто ще грає. Особливо, коли мертвятник посеред ігрової зони. Мене із ще одним ірландським рейнжером з-за цього вбили. При чому, зауваження робилися неодноразово. І це стосується не лише прокатчиків, там багато нових людей і їм треба казати про правила перед грою кожного разу. Це також стосується гравців старих і поважних команд. Пристрілюйте свою зброю перед початком гри, або в перервах між місіями.