Если кто помнит - такие броники таскали операторы на Яворове!
Шлема - Налезит
Если кто помнит - такие броники таскали операторы на Яворове!
Шлема - Налезит
Гут!Сообщение от Folder
Пішов протирати оптику ...
Если тут уж рекламируються Сфинксы, то и я влезу малеха
До игры должны поступить антуражные броники многоюзные и на инные проекты:
Tactical Body Armor (Delta Force) и Hard Armor Plate Carrier
Материал: Nylon 600D
По 30 у.е.
https://tacticalgear.ua
а от мені цікаво - журналістів можна брати в полон і убивати, якщо вони заважатимуть веденню бою.
я, як фотограф в бойових умовах, полізу в яку-небудь засаду, щоб зробити хороший кадр.
і, звичайно, мене вб'ють, бо я буду, блін, в синіх джинсах і чорному броніку!
мені здається, журналісту варто було б придумати більш камуфльовану форму одягу.
а то виходить якийсь абсурд - з одного боку від нас вимагають хороших кадрів, а з іншого - ми не можемо їх зробити, бо не маємо змоги підійти близько у зв'язку із зовнішнім виглядом...
У зв"язку із зовнішнім виглядом у випадку Вашог овбрання в камуфльованих кольорах Вас можуть сприйняти за одного із бійців одної із сторін
А так, цивілка + броня чорна із надписом преса - гарант пофігізму на Вас як на персону якщо ж Ви не влазите у конфлікт та не стаєте одною із ключових персон
Як на війні? Поки журналюги не заважають та не стають у ролі "товару" - їх нічого не стосується. Навпаки їх вітають обидві (як зазвичай) сторони конфлікту задля висвітлення "їх правди"
Навіть частним охороним агенствам у зоні бойових дій заборонено носіння камуфльованих облаштунків, тому як вони не являються прямими участниками конфлікту
https://tacticalgear.ua
особисто "пристрелю" журналіста в камуфлі
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
Зачем так строго!!?? Меньше будем их стрелять, больше будет хороших фотоСообщение от Borat
Войну ведут глупые и расчетливые клоуны, которые после всего этого забудут весь этот цирк.
Будете нас стріляти - будемо вас фоткати галімими мильничками з пластмасовими лінзами
Брать в плен и устраивать фото сессии на базе.
Стрелять надо первым
там ключовим словом було "в камуфлі", а то може ше розвідник який а мирних журналістів рухати не будемо)
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
Да прощу себя сам за Оффтоп
Не переживайте! У журналистов будут свои пакеты. И там все будет учтено!
Улыбочка в конце придает этому утверждению особую значимость. А вообще как можно пренебрегать таким ходовым товаром?Сообщение от Borat
Стрелять надо первым
Журналисты!!! На мертвяке (казарма) будут ноутбуки, на которые надо будет слить фотографии. По окончании игры мы вручим каждой команде диск с фотографиями Так что берите с собой шнуры для подключения.
British Club
всім-всім-всім!!!!!!
величезне спасибі за гру!!!
ви - найкращі. окреме дякую оргам!
...але чомусь моїх фоток на загальному диску немає...
Викладай ix тутСообщение от Lorna
viewtopic.php?f=368&t=37737
Вполне возможно. Мы пробовали сделать подарочный диск в таком варианте первый раз. По этому возможно где то закрутились во время сортировки и возможно пропустили, извини, честно не специально Выкладывай их на сайте с удовольствием посмотрим.
Если возможно, то выложите образ/содержимое диска с фото на файлообменник или сделайте безтрекерную раздачу(Trackerless) в торренте.
Как только отсортируем и соберем все фото - так и сделаем
http://vkontakte.ru/album28431602_109542479
дещо із матеріалу
лучше на io.ua выложитьСообщение от Lorna
вконтакте регистрироваться принципиально не будут многие
да и выкладывать линки на фотки лучше здесь - viewtopic.php?f=368&t=37737
Prosit!