Цитата Сообщение от Buba
Вчора мав місце випадок перевірки мого телефону "беркутом". Довго намагались пробити його ІМЕІ по якійсь своїй базі, заявляли що він числиться краденим, але 2 рази назвали інший райвідділ, з якого заява і ні разу дату заяви.При тому, що телефон у мене понад 2 роки і ще на момент покупки був нижче ціни, при якій приймали тоді заяви. Ну і по вищевказаній ссилці числиться в білому списку. У знайомого, який був зі мною, телефон в 3 рази дорожчий, він по їх версії чистий. Нерви трохи попсували, пропонували поїхати з ними і тд, але відпустили з порадою поміняти телефон на новий і носити документ на нього з собою(ага, оригінал, і дарувати гопам або .. разом з апаратом). Чек з магазину, де апарат був куплений б/у (десь валявся вдома) для них не аргумент, навіть якби був при собі.З їх слів магазини якраз і промишляють перепродажем крадених. Але при чому тут кінцевий покупець-максимум як свідок думаю може притягнутись.
Пахне спонтанним розводом на пиво, або наводкою від родичів чи колишніх друзів- профілактично налякати. Ну і дискримінація за релігійною ознакою- я йшов без кошика з паскою, а для селян це більш аморально, ніж з йти з бітою. Тобто кормушка дуже зручна- навіть підкидати перехожому нічого тепер не потрібно.
Якби ще давали завірений висновок з печаткою, що апарат в білому списку, то було б зашибісь.
Наступного разу поцікавтеся іменем та званням осіб, що з Вами розмовляють, занотуйте це, після чого із товаришем зверніться письмово до прокуратури: таких уродів там дрючать досить-таки частенько
Останнім часом такі от "розводи" на мобілку - просто хіт серед працівників спец.підрозділів й різноманітних служб на кшталт УБЕПу