Вражень дуже багато, але виділю лише основні
Спочатку позитив:
- Сама антуражна гра, з усіх, що я грав - подяка оргам, які зробили ДУЖЕ великий обсяг роботи, для того щоб ми класно відпочили!
- Маклаутизм був мінімальний і не погіршив враження від гри
- Араби - просто супер: антураж, приколи, артизтизм - "5+". Особлива подяка Чайхані за гостинність і смачну кухню
- За інші бази не знаю, але Британська база в загальному була класна (негативні винятки допишу нижче). Особливо виділю Канадців з Одеси (3rd Battalion, Princess Patricia's Canadian Light Infantry) - сама дисциплінована і адекватна команда з тих які я бачив у страйку - їм особлива вдячність за виявлення противника під час грози!!!
НЕГАТИВ:
- SAS з Судака - враження таке, що люди ніколи не читали правил, і взагалі, приїхали на п"яну рибалку- повний неадекват. Почали з того, що лише приїхавши на славнозвісному ГАЗ-66, витягнули пляшку горілки і поставили її на загальний стіл. На не дуже категоричне заперечення Ernesto неохоче сховали її, але не надовго - вже на другий день мусорник біля них був переповнений пляшками пива і горілки - навіть не закопували, чим підставляли всю Британську базу перед гостями. Відзначилися поїздками до ворога, де проявили "героїчний маклаудизм" на своєму автомобілі, про що вже писали інші гравці. Використовували магазинні бункера на штурмових гвинтівках. Участі в укріпленні бази та її охорони не брали абсолютно - в самі важкі моменти нічних та дощових боїв спокійно спали, хіба що відлякуючи ворога своїм храпом. На протязі другого ігрового дня більшість часу провели біля столу - деякі допоилися до такого стану, що почали ходити по території бази без захисних окулярів та давати накази та поради іншим гравцям, ігноруючи командування. Дивно, чому організатори та командування на це ніяк не відреагували.
Це напевно єдиний негативний момент, який портив враження від перебування на базі британців.