Враження про гру:
Сподобалось
-табір відпочинку, озеро просто супер
-територія проведення гри-бомба, не один раз грали тут, подобається все більше
-команди, з якими воювали в пліч-о-пліч
-більшість "противників", які грали чесно.
Не сподобалось
-організація гри, правильніше майже її відсутність. Затягування шикування, відсутність карт з позначеням об"єктів, умови проведення місій, точки старту не зрозуміло де, про старт першої місії промовчу , "Амін" таке відчуття, перепрошую, що знаходився на другій планеті. Коли оголосили умови другої місії здивувань моєї команди не було меж, особливо про штурм складу, який одочасно виконував роль місця оживлення "противкика", та ще багато інших речей.
-порушення правил деякими бійцями. Відсутність у "мервих" білих пов"язок, особливо дратували розмови "мертвих" з "живими" з обох сторін. Маклауди попадались рідко, деякі бійці дуже не хотіли виходити після перших черг, більшість гравців "противника" виходили чесно, за що їм дякую.
Моє побажання організаторам-хороші ігри обов"язково повинні бути платні, всі розуміють, що в організації гри є багато затрат, але це повинен бути СТРАЙКБОЛ а не бігатня по полігону в пошуках "мяса".
В загальному відпочинок на 5, гра на 3-.
Хочу подякувати команді "Запретна Зона"за чудовий відпочинок, ми ще не раз до ВАС приїдемо.