Цитата Сообщение от Wootang
1. Розміщення транспорту гравців
Само-собою друже! Стоянка буде причому в 300 метрах від полігону де їх ніхто не навіть пальцем не зачепить (ну мене так завірили серьйозні люди).

Проживання (табір)
Буде окремий табір (неігровий) для тих, хто вночі не захоче грати. Ну а на базах туалети будуть. Нарахунок питної води ще не знаю, якщо ні, то доведеться чсвою тарабанити гравцям. Точно ще не знаю.

3. Харчування
З цим думаю буде як і на багатьох іграх - все беруть гравці з собою (але думаю один раз польова кухня запрацює для гравців. Теж вояки нададуть її).

4. При присутності ігрового транспорту, необхідно чітко оголосити правила поведінки з ним.
5. Ну і в нічний час бажано помітити усі небезпечні місця полігону.
Так і буде!

Мій друже Beviloom, після другого епізоду, я сам собі зарікся, що залишати ніч на володіння самих гравців не варто. Сам бачив, що більша половина були зранку як зомбі і нічого не хотіли як спати і росолу (думаю ніхто не буде зі мною з цим сперечатись). Тому, щоб такого не було нічні місії будуть ДОЗВОЛЕНІ, а територія відповідно помічена! Ну і надіюсь, що камандири команд і угрупувань будуть дивитись за своїми НЕАДЕКВАТНИМИ підлеглими і відправлять їх в неігровий табір на ніч!

На рахунок дрес кода, то він буде жорсткий і виправданий як і елементи які ви робили на минулу гру. Цього разу ці балони будуть давати реальну перевагу їхнім володарям!!!

Твій третій пункт за бан...я ...я краще промовчу, але впевнений, що з їхньої сторони такого більше не повториться. Надіюсь і вони це розуміють.

Цитата Сообщение от Dokka
Dokka » 2010-08-04 16:22
Нарешті дочекались!!! Маю надію, що епізод 3 перевершить і без того класну попередню гру з цієї серії. З нетерпінням чекаємо на дату проведення та розмір внеску.
Як буде визначено з датою гри, буде тоді і визначений внесок і кількість гравців. А от чи перевершить 3-й епізод 2 попередніх то я не знаю, але буду дуже старатись, щоб так воно і було))))

Цитата Сообщение от DrumBumBum
DrumBumBum » 2010-08-05 06:55
С нетерпением жду! Надеюсь места хватит.
Я впевнений, що вистачить для земляків місця

Цитата Сообщение от Viking
і "КОЙОТИ" теж бажають потрапити на гру. ну і + допомогти в облаштуванні полігону благо нам до нього всього 3-4 км.
так що будемо раді допомогти в міру своїх можливостей.
МИ ЗА ДРЕС КОД так як команда в флеку будемо за СВОДОДУ.
Допомога не завадить, а дрес код буде жорсткий. Кому не до вподоби значить ця гра не для нього. Іншого бути просто не може!!!