Абсолютно вірно! Можна.Сообщение от xylik
Думаю військові не "образяться". Тим більше це не настільки "рішаючий" фактор в боротьбі за вплив в Зоні ЧАЕС
.
Абсолютно вірно! Можна.Сообщение от xylik
Думаю військові не "образяться". Тим більше це не настільки "рішаючий" фактор в боротьбі за вплив в Зоні ЧАЕС
.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Более того, спутать ДОЛГ в чернухе с комком военного...
- Вы что, хотите жить вечно?
Как же блин плохо дома сидеть
Вобще в ужасе от того, что всё оборвалось![]()
Шкода що у вас так все вийшло. Долг був в мінімальному складі, 11 чоловік. Але гра пройшла суперово)Сообщение от Pe4kiH
beton.vasik.us — доставка товарів з США
Угу, несмотря на минимальное количество, мы смогли натворить бед))
ЗЫ А Нефтис у нас была молодцом)
Десантник вооруженный сухпайком и туалетной бумагой практически безсмертен
Ребята, все было супер! Нас было мало, но мы успевали все! Выполнили все квеста, не смотря на наше небольшое количество. Н ас было мало, зато на счету был каждый боец, мы ценили и помогали друг другу) успели навести порядок в зоне, ведь это был наш ДОЛГ!![]()
Спасибо ребята, что так хорошо отыграли, спасибо нашему командиру, благодаря которому нам удавалось выполнять самые сложные задания с наименьшими потерями! Луцк вы бест!
P.S Посливаю, пособираю фоточки и сразу же выложу)
....
Блін таке пропустив!!!
Ну чого я не траванувся на НР, ДН чи День Незалежності??? Ні треба було саме на Сталкер![]()
Пашка не відмазуйся :Р
Нестача людей сильно відчувалась.
На просто повоювати часу не вистачало,бо весь час бігли кудись по квесту.
З призначенням командира ми вгадали - його дипломатичні та торгівельні здібності відчутно підтримували.
Окремий респект монстрам і іншим ігровим персонажам. "Безпечний маршрут" Вікінга ми ще довго будем пригадувати.
Наступного разу, як треба буде кудись провести без пригод, звертайтесь до Сакупа...Сообщение от b00ka
![]()
ну маршрут виявився досить такий цікавий) особливо повернення в бар. пройти між Свободою і Бандюками живими) Кумедно було, коли ми зі сталкерами підійшли до свободівців біля входу в підземелля, ще сиділи говорили, і свобода чи то не зрозуміла що то долг, чи то просто не стали нічого робити)
beton.vasik.us — доставка товарів з США
Ми не знали спочатку хто і чого... Граната пару черг і тиша. А тоді сталкери заговорили... ніхто не думав шо там десь ще є долг.Сообщение от xylik
Ага, сначала не знали, а потом пользуйся услугами твоими?) Еще заведеш совсем нетуда))
Десантник вооруженный сухпайком и туалетной бумагой практически безсмертен
Чесно кажучи, я розраховував Вас зустріти в середині... ви вийшли на 20 хвилин раніше нас і дійшли до підземелля коли ми вже звідти виходили, прочесавши обидва поверхи))) З таким провідником як в Вас, добре тільки за смертю посилати...
P.S. А я за вами туди йшов...
я був свідкомцього інценденту зі сторони свободи))) ....кумедно вийшло )))) .....ми настільки близько підійшли в темряві один до одного(1-3м) і подивившись в очі Долгу зрозуміли що там було безглуздям відкривати вогонь......тим паче що вокруг було більше сталкерів ніж Свободи і Долга разом взятих)Сообщение от xylik
пс: прошу вибачення у адекватного бійця Долгу якому випадково наступив на ногу при виході з підземеля)))
Мне не нужен психолог, дайте лучше автомат!!!
В принципе экскурсия устроенная Викингом была очень интересна, все было классно, даже несмотря на то, что бандитов не оказалось на месте, но есть одно НО !!! Идти ночью в полуметре от открытой ракетной шахты, глубиной с девятиэтажку очень опасно это не шутки! Хорошо что все закончилось без травматизма.И весь отряд добрался в целости и сохранности БЕЗ проводника до базы
.
Спасибо тебе Руслан за задания и вообще за всю игру! Мне и нашей команде очень понравилось! Надеюсь на то что теперь, после нашего знакомства с Вами, мы будем тесно сотрудничать и дружить!
С уважением Владимир.
Командир Долга.