Таки дивно звучить "тиждень відпрацювання", якщо всі "потенційні пацієнти" зайняті на роботі. Середньостатистичний страйкболіст в будній день виглядає як цивіл і нічого при собі не носить.Кіпу ми одягаємо виключно в шабад
А весь вогнепал ще років 11 тому виловили і новий в наших широтах не росте
![]()
Наскільки я знаю, добровільна здача цілий рік не приводить до відповідальності. А в "тематичний" тиждень ніби ще за це і платять компенсацію. Правда дуже символічну(тих же 100грн приблизно)-а то б всі безробітні виготовляли б заради того
А 100грн це зараз мінімальна такса у випадках пива або відливу на вулиці-але в даному випадку вважаю теж, що зайве. Зрозуміло, людині її час дорожчий, навіть я би зробив так само в більшості випадків. але якщо час є..
Поломка(ще не факт) привода на експертизі буде не сильно дорожче, а дати гроші-то показати їм новий "сектор ринку"-тобто тепер крім розпиваючих будуть і людей "туристичної зовнішності" трусити.
Наводка могла бути і через те, що когось в "запальному" вигляді побачив чиновник-гальмувати і перевіряти йому по статусу не пасує, 100грн йому не цікаві, він з "грибниками і рибалками" бути поміченим не захоче. а на відпрацювання наказ міг дати. А сам неадекват думає, як завжди- "мене не ловлять-значить можна". Саме від одного з помічених чув колись фразу :
Якщо ви бачите індіанця-будтье обережні. якщо ви його не бачите-будьте вдвічі обережнішими!© пам"ятка для перших поселенців Америки
P.S. За попередження дякую, влаштую і собі мінімальний відпочинок.