Цитата Сообщение от =Lex=
Хлопці, давайте свій висер сюди не виносити! Гра вдалась, не зважаючи ні на які обставини, за що організаторам респект і уважуха !!! Гарно налазились, набігались, настрілялись. Як для вояк, чесно скажу - відіграли фігово, але то вже наше. Як то кажуть: "знал бы прикуп, жил бы в Сочи" !! Дякую всім від імені команди "Гюрза", від військового контингенту, та від себе особисто за хороший настрій та вдалі вихідні. Погане писати не буду, бо його було мало і воно було незначне та вирішувалось на місці. А для заміток для оргів, так або пишіть це все на окремій гілці "Побажання для майбутніх ігор", або як такі розумні то організовуйте свої ігри. Без образ, бо ця тема безкінечна...
Ну слава богу! Долго ждал именно твоего отзыва, думал ребята решили отмолчаться, чтобы не писать негатив. Сильные слова комрад, молодец.

Цитата Сообщение от Raniel-Atero
я тот, кто тебя пересидел и когда пошел собирать бейджи, нашел только твой, хотя к остальным кинутым на дороге кто подходил сразу умирали... вывод: кто-то мертвый забрал все
А я пересидел вообще всех))) И потом еще пару беджев я нашел на том-же перекрестке.
Соревнования по пересиживанию... Вы во что там играли???