Ну тепер вже і я відпишусь!
Перечитавши все вище сказане, впавнено скажу ГРА ВДАЛАСЬ НА СЛАВУ!!
Таір, жодні форсмажори не зможуть зламати твого творіння. Так що, натхнення тобі на наступний проект, а я завжди готова тобі допомогти і підримати у цій не легкій справі!! Всім оргам респект!
Величезне ДЯКУЮ всім гостям полігону, всі разом ми зробили цю гру цікавою і яскравою)))) Всім дякую хто слухав мою "плачевну" історію.
Бум, тобто Болотний Доктор, величезне тобі дякую, ти найкращий, найяскравіший напарник в зоні!! Гарну ми з тобою басню склали....![]()
Славні бійці СВОБОДИ ви як завжди найкращі!! Дякую, що організовували супровіт і доставку Еколога в любу частину зони. Дякую ZZ за кашу і тушонку, ви ніколи не даєте мені померти з голоду,Сенька дякую за конячок!!! Бріг, Бугор дякую за швидку доскавку проби землі з V-19, ви молодці!!!! Рупсік, гарно прокатались
Дякую за надання для дослідів свого полоненого (чекаю на відео)
Бармаліні дякую за те що вберіг кров Жоріка, напевне як би знав що там, то бідняга Жорік не ожив би
![]()
Бандюкі в вас було КРУТО!!
Прамен, я вперше бачила що так жарать сосіки, ах смачно ж було! Лівсі дякую що не дав замерзнутиКрасавчик, дякую, твій презент зайняв почесне місце на моїй "стінкі трофеїв"!
Сталкери, ви не перевершені, ваше вміння вирішувати і знаходити все не відходячи від Бару, просто вражало![]()
Віськові і Долг з вами пересікались мало, але дякую що впустили в Зону і прийняли "те не знаю що"на збереження!
Звірюшки (як вас вже називали), відіграли ви гарно і антуражно, навіть разачок налякали мене (чи то я вас)![]()
Ще раз всім дякую за гру, надіюсь скоро зустрінемось))![]()