Мої вітання пані та панове. Нарешті розгрібся з сімейними проблемами і за 5 днів я знову в інтернеті

Напишу коротко. Пізніше трохи більше:

1 місце: СВОБОДА виконали всі завдання (диверсія на базі військових, бейджи бандитів, замовне вбивство і т.д.). Окрім того зібрали 2 з трьох "Хамелеонів" і оживили Жоріка. Цих два хамелеона дали... а що дали напишу в художній формі трішки пізніше. Вообщем заслужене перше місце!
Квер як торговець і дипломат дуже сподобався, от саме такого глави СВОБОДІ і не вистачало...

2 місце поділили між собою ДОЛГ і БАНДИТИ! В кожного є по одному не виконаному завданні.
Командир ДОЛГа це верх дипломатичності, толерантності і терпимості. Дуже приємно було працювати.
Рецидивіст Валєт це реально бандюга, який тримав слово і вмів домовлятись в непростих ситуаціях з барменом Хоча найкраще вів торги це Акелла! ТОргаш ще той (не знав що в бандюків були у складі євреї! ).

3 місце: Військовий контингент. Як завжди на всіх сталкерах в мене, і цей не виключення, у військових сперли прапор. Військову частину знову доводиться розформовувати .
Виконали 2 завдання, 2 невиконали і - вкрали в них прапора.

Поки все.