Та немає ніякої травлі, насправді вже десятки раз пробувалося спрямувати розмову в русло нормальної дискусії (таких тем "імені одного того самого героя" на цьому форумі багато) але більшість вже зрозуміла що це безрезультатно.

Цитата Сообщение от TRISTAN
Просто реально не понимаешь логику бойцов в акку или дезерте в зелёнке... Это ИМХО - отложите помидоры...
Спробую пояснити свою логіку, по одвічній темі "реконструкція в ущерб ефективності"
Про АКУ в лісах я вже багато писав в інших темах, там можна почитати, якщо коротко - то мене цілком влаштовує. По всьому іншому поясню на прикладі: От я коли я починаю бавитися в якусь компютерну стрілялку, то я виставляю останній або передостанній рівень важкості, бо мені той ж самий Modern Warfare 2 цікавіше розтягнути не декілька вечорів з таки мінімальним мордованням ніж пробігти на найлегшому рівні за один вечір. Аналогічно в страйкболі, мене ніхто не заставляє носити бронік який споряджений важить 17 кг, але я його ношу бо мені особисто так цікавіше, це мої особисті "настройки рівня важкості гри"