Ніякої реклами і ссилок.
SeekerHT
Ніякої реклами і ссилок.
SeekerHT
Як щодо невеличкої ролевої гри на незнайомій території?
Поконкретнее пожалуйста .
Як щодо повоювати в понеділок, 10го травня.
Чи є бажаючі?
Ich wurde angeschossen
Я за.
и я за.... и думаю еще человек 5
Доречі кому розсилка СМС кожної неділі не приходить про де, коли і як граєм, прошу писати мені в ПП. В листі представитися, вказати номер мобільного та команду. І буквально найближчих вихідних і всі наступні у Вас приходитиме Спам
Питання до шановної луцької страйкбольної спільноти. Де ви вісвітлюєте свої ігри\тренування\збори? А то таке враження, що ніде , я впевнений, що помиляюсь, але чому ж тоді тут у вашій гілці не має ніякої інфи? Скоро вже відкриття сезону (а в когось він і не закривався мабуть ) і хотілось би знати - Що? Де? Коли?
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Наверное тут еще долго будет глухо!(((
Война войной,а обед по распорядку!)))
Шкода. Ну треба якось розшевелювати Луцьку страйкбольну аПсЧевствЄностьСообщение от toha
Если честно Таир, то Наша команда планирует сделать открытие Вместе с несколькими Ровенскими командами 23 февраля будет сбор Ровенских командиров там все и обсудится!!!!!!
P.S.
На войне как на войне все разведданные про нас под грифом СЕКРЕТНО)))))))))))))))
Абсолютно вірно! Але щоб на війну зібрати солдат і офіцерів, то треба якось приоткрити "занавєс")))) Доречі у вас багато команд у Луцьку? Ну ковельських я знаю, а от столицю Волині по-кількості осіб страйкбольної статі даних не маєСообщение от Odnoglazui
Добрый вечер. Есть у нас, на сколько Я знаю несколько команд:
1)Зубры
2)GSG9
3)Тигры
4)и Мы СМЕРШ
5)2 команды внекомандников(без названия)
и так человек 5-10 отдельно бегают.
Когда-то были ещё "Черные Орлы" но про их судьбу некто не знает.
В составе команды СМЕРШ 15 человек и численость все ростет.... 2 укомплекованых отделения разведки и прикрытия с пулеметами и снайперскими винтовками....!!!!!!!
Дякую за "просвЄщЄніє". Хоч буду знати хто є у вас, хоча я навіть не знаю всіх команд Рівненського регіону і скільки їх)))Сообщение от stasss
Ну тут можна лише сказати -ВІТАЮ! Добре коли такими темпами команда формуєтьсяСообщение от Odnoglazui
Так бы еще все 15 человек собирались вместе))),то цены бы нам не было!)))
Война войной,а обед по распорядку!)))
И слава Богу а то противников не найдемс!!))))))
Ну часу просто мало!
А взагалі сезон закрили рано, бо мінусова температура дає негатив по силуміну.
А щодо того що так тихо на форумі: так склалося що ми обговорюємо/плануємо/спілкуємося за кухлем пива в "Майдані" чи в піцерії. Для більшості інший формат нецікавий. Тому і розшевелювати нетреба.
Доречі як варіант для відкриття можна підігнати ПВО. Того року ми його підготували, тому його можна напряму запускати в діло. Було б краще щоб капітани як Волині так і Рівненщини оцінили візуально складність і різнобарність території. Думаю 23 обговоримо все це.
Весною ж грали 10х10 стабільно, а інколи 15х15. Просто коли бархатний сезон і осінь, то народ відволікається на всякеСообщение от toha